promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Stohl András és Ördög Nóra is bevallotta: gondjuk van az alkohollal

Stohl András és Ördög Nóra is bevallotta: gondjuk van az alkohollal

Borítókép:  TV2 Play
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Az alkohollal való kapcsolatáról vallott Stohl András és Ördög Nóra.

Október 31-én kerül a mozikba Till Attila új rendezése, az És mi van Tomival? című film. A Száraz November kezdeményezéshez közeli premieridőpont egyáltalán nem véletlen: a könnyed, lendületes és zavarba ejtően vicces történet a barátság, a kitartás és az közösség gyógyító erejének témáit járja körül, miközben bepillantást nyújt az alkoholbetegség mindennapi kihívásaiba.

A közelgő bemutató kapcsán Tilla saját közösségi oldalán rövid videósorozatot indított, amelyben hazai sztárokat, közéleti személyiségeket kérdezett az alkoholhoz fűződő viszonyukról. Az első videóban Stohl András beszél arról, hogyan használta az alkoholt feszültséglevezetésre.

„Szinte minden este játszom. Előadások után, amikor az ember hazamegy, kitölt magának egy vagy két pohár bort. Ez így volt elég sokáig, de a családtagjaim kérték, hogy ne csináljam. Ne legyen az, hogy minden nap ezzel vezetem le a feszültséget. Most három hete, a család hatására gyakorlatilag tiszta vagyok”

- fogalmazott a színész.


Egy másik videóban Ördög Nóra vallott arról, hogy ha nem is napi rendszerességgel, de hetente többször is fogyaszt alkoholt, ami azért probléma, mert a férjével korábban megvitatták, hogy ha valaki mondjuk egy héten többször is iszik, akkor az már alkoholizmusnak nevezhető.

A műsorvezető hozzátette, hogy soha nem volt komolyabb gondja az alkohollal, mert elég jól bírja ahhoz, de olyanra már volt példa, hogy egy-egy részlet kiesett neki az előző estéből.

Az elkövetkező hetekben többek között Mucsi Zoltán, Bödőcs Tibor, Hajós András, Papp Szabi, Beton.Hofi, Bérczesi Róbert, Pándi Balázs és Liptai Claudia oszt majd meg részleteket saját, alkoholhoz fűződő ellentmondásos viszonyáról.


Az október 31-én mozikba kerülő És mi van Tomival? két főszereplője Sanyi bábművész és alkoholbeteg, és Pali liftszerelő és alkoholbeteg. Együtt keresik a haverjukat, Tomit, aki már több anonim alkoholista gyűlést kihagyott. Próbálnak józanok maradni, ami nem könnyű egy olyan országban, ahol az ivászat széles körben elfogadott napi gyakorlat. Sanyit öt éve a függősége miatt hagyta el a felesége és a lánya, azóta új életet kezdett és nem iszik, Palinak viszont elég egy kis lökés, hogy újra igyon. Tominak valószínűleg már ennyi se kell. A két barát Budapest utcáin versenyt fut az idővel, hogy megtalálják és megmentsék Tomit.