promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így tüntették el nyomtalanul Puskás Peti férfiasságát a Sztárban sztár élő adásában

Így tüntették el nyomtalanul Puskás Peti férfiasságát a Sztárban sztár élő adásában

Borítókép:  TV2 Play
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

Kiderült, hogyan rejtették el Puskás Peti férfiasságát a Sztárban sztár legutóbbi adásában.

A Sztárban sztár All Stars legutóbbi élő adásában ismét nagyon sok kimagasló produkciót láthattunk a hírességektől - köztük Puskás Petiét, aki ezúttal Madonnaként lépett színpadra. Az énekes-színész most is mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából és a produkcióból, emiatt nagyon sokat viselt tűsarkú cipőt is, hogy szokja az érzést, hogyan kell benne járni, egyensúlyozni, hiszen egy nagyon erős koreográfiát raktak össze a dalhoz, amit ebben a tűsarkúban kellett eltáncolnia.

Puskás Peti előadását hatalmas tapssal jutalmazta a közönség és a zsűri, aztán Liptai Claudia rögtön megragadta az alkalmat, hogy szóba hozza az énekes férfiasságát, amit gyakorlatilag nyom nélkül eltüntettek az öltöztetők. Ezek után mondhatni elszabadult a pokol a zsűritagok között, röpködtek a "kis csomagos", alpári poénok, mindenki dőlt a nevetéstől, de az nem derült ki az élő adás során, hogy végülis hogyan sikerült ilyen jól elrejteni Peti férfiasságát.

Ennek járt utána a Blikk, akik magát Puskás Petit kérdezték a kulisszatitokról. Mint mondta: kegyetlen volt a felkészülés, de minden pillanatával egyre nagyobb tisztelettel és elismerőssel gondolt a nőkre. Az énekes úgy fogalmazott, hogy a hét végére már nagyon átérezte, hogy a nők mi mindent megtesznek a külsejükért. A másfél órán át tartó sminkelés, a fodrászat, a magassarkú, és a fűző mellett már az volt a legkevesebb, ahogy el kellett tüntetni a férfiasságát.

„A legfájdalmasabb a főpróba volt, amikor először felvettem ezt a ruhát. Akkor jöttem rá, hogy amíg én ahhoz vagyok szokva, hogy amikor kimegyek a mosdóba, akkor csak egy zipzár le és már meg is oldottam, aznap ez nem így volt. Délután kettőtől este kilencig álltam a harisnyámban a szuszpenzorommal és tartogattam magam, miközben már az ötödjére csináltuk a Dzsingiszkánt. Nehéz volt”

- magyarázta Puskás Peti, aki ezek szerint egy szuszpenzort viselt odalent.


Azonban nem csak neki gyűlt meg a baja a magassarkúval, hanem Szabó Ádámnak is, aki emiatt többször érezte azt a múlt héten, hogy zsibbad a két nagylábujja, és nem tudja mozgatni őket.

„Átértékelődött bennem sok minden. Amúgy is nagy tisztelője vagyok a női nemnek, de most, hogy én is jobban beleláttam ebbe a világba, tényleg rájöttem sok mindenre, le a kalappal előttük. Nem is értem, hogy képesek a nők ennyi mindenre, én ezt nem bírnám idegekkel. Nagyon nehéz magas sarkúban közlekedni, a próbák után például, ahol sokkal több időt volt rajtam, nem éreztem a lábam, csak a fájdalmat”

- nyilatkozott az énekes, aki szombaton búcsúzott a Sztárban sztár All Stars-tól.