promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Úgy tűnik Harry és Meghan házassága a végéhez ért: Harry zombiként bolyongott az utcákon, Meghan adhatta rá az útilaput

Úgy tűnik Harry és Meghan házassága a végéhez ért: Harry zombiként bolyongott az utcákon, Meghan adhatta rá az útilaput

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc

A hercegi pár házassága az utolsókat rúghatja, senkije sem marad Harrynek.

Harry herceg 40. születésnapja: Meghan Markle nélkül ünnepelt, újabb pletykák kereszttüzében

Harry herceg 40. születésnapja sokak számára okozott meglepetést, hiszen az eseményt felesége, Meghan Markle nélkül ünnepelte. Az elmúlt időszakban a pár egyre több külön programot szervezett, és egyes híresztelések szerint ez újabb jele lehet a házasságukban felmerülő feszültségeknek.

Nem ez volt az egyetlen furcsaság mostanában.

A brit herceg szeptember 15-én ünnepelte 40. születésnapját, de nem a megszokott családi körben, hanem barátaival egy túra keretében, amelyet a kaliforniai Montecitóban szerveztek. Bár sokan azt gondolhatják, hogy Meghan egyszerűen távol maradt, mert elfoglaltsága volt, a valóság ennél bonyolultabb. A legfrissebb beszámolók szerint a túrát maga Meghan szervezte Harry számára, ám ő maga betegsége miatt nem vett részt rajta​.

Harry, aki az utóbbi hetekben több országban, köztük Londonban, New Yorkban és Lesothóban is járt egyedül, nem tett említést a feleségéről a születésnapi köszönetnyilvánításában sem. Ez a lépés sokak szerint újabb jele annak, hogy a pár külön utakon jár. Meghan még a legutóbbi jótékonysági eseményen sem tudott megjelenni Harryvel, betegségére hivatkozva​.

Házassági feszültségek és külön programok, eltérő elképzelések a gyereknevelésről.

A hercegi párhoz közel álló források szerint Harry és Meghan kapcsolatát több nézeteltérés is terheli. Meghan egyre frusztráltabb Harry brit bírósági ügyei miatt, amelyek a herceg biztonságára vonatkoznak az Egyesült Királyságban. Azonban nem csak ez okoz problémát közöttük: a gyermekeik, Archie és Lilibet nevelésével kapcsolatos nézeteltérések is gyakran feszültséget szülnek. Harry szeretné a gyerekeket távol tartani a nyilvánosságtól és a média figyelmétől, míg Meghan inkább megengedné nekik, hogy ők is reflektorfényben legyenek.

A szakítás egyre biztosabb.

Az utóbbi időszakban egyre több spekuláció látott napvilágot arról, hogy Harry és Meghan hosszabb időszakokra külön élnek. Bár ezeket a híreszteléseket a pár barátai folyamatosan tagadják, a különálló programok és az eltérő életstílusok miatti viták tovább táplálják a pletykákat. Harry állítólag egyre inkább nosztalgiázik a korábbi, angliai életéről, és hiányoznak neki a régi barátai, valamint a pubokban eltöltött idő​. Ezt támasztja alá az is, hogy látták a herceget az utcán kóvályogni, egy bár közelében.

Ezek a jelek arra utalhatnak, hogy a pár éppen egy „próbaidős különélésben” van, amely során mindketten saját útjaikat próbálgatják. A források szerint Harry és Meghan arra törekszenek, hogy különálló érdeklődési köreik mentén újra megtalálják saját egyensúlyukat​.

Harry herceg születésnapja tehát nem csupán egy személyes mérföldkő volt számára, hanem egy újabb fejezet is egy olyan történetben, amelyben a hercegi pár kapcsolatának alakulása folyamatosan reflektorfényben áll.