promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A Szerencsjáték Zrt már kiadta a közleményt, nagyon váratlanul érhet, ha nem tudsz róla

A Szerencsjáték Zrt már kiadta a közleményt, nagyon váratlanul érhet, ha nem tudsz róla

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Belföldi hírek
Kategória fejléc

Sokakat érinthet ez a változás, a Szerencsejáték Zrt közleményt adott ki.

Az elmúlt héten igazi lottóláz söpört végig az országon, hiszen a magyar Ötöslottó történetének legnagyobb nyereményéért indulhattak játékba a játékosok, így nem is csoda, hogy sokkal többen veselkedtek neki, hogy feladjanak egy-egy szelvényt, esetleg plusz szelvényt, hogy növeljék nyerési esélyeiket, hiszen több mint 6,5 milliárd forint sorsa dőlhetett el a 42. héten 2024-ben.

IDE kattintva megnézhető a pillanat is, amikor megtudják az élő műsorban, hogy valaki elvitte ezt a gigantikus összeget.

És el is dőlt, hiszen valakinek ötöse lett a nap végére, és nem is akármilyen számokkal. Így minden idők legnagyobb nyereményét elvitték a magyar Ötöslottón, ezen a héten a heti várható főnyeremény most 200 millió forint lesz megin, tehát minden kezdődik újra, talán a nyereményösszeg halmozódása is elkezdődik már ezen a héten, hacsak egy szerencsés nem húzza be ismét a nyerőszámokat.

A Szerencsejáték Zrt közleményt adott ki nem is olyan régen október 23-ára vontkozóen, miszerint 2024. október 23-án 00:00 és 18:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Ez pedig sok játékost érhet váratlanul, ha nem tájékozódtak időben.

Azt is közölték a közleményben, hogy pontosan mit érint a változás, mint írják, a leállás érinti az elektronikus fogadási rendszereket (internetes, SMS, Okoslottó mobilalkalmazás), a szerencsejatek.hu és a tippmix.hu weboldalakat, valamint a terminálos értékesítést is.

Azt is hozzáteszik a közleményhez, hogy a rendszerek újraindítása legkésőbb 2024. október 23-án 18:00-ig megtörténik.