promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lidl-vásárlók figyelem, óriási bejelentés, csak pár napig tart a páratlan lehetőség

Lidl-vásárlók figyelem, óriási bejelentés, csak pár napig tart a páratlan lehetőség

Borítókép:  Profimedia
Belföldi hírek
Kategória fejléc

Hatalmas bejelentést tett a Lidl Magyarország.

Páratlan, soha vissza nem térő lehetőséggel rukkolt elő a Lidl Magyarország, amiről a Facebook-oldalukon tájékoztatták a vásárlókat. Egy exkluzív nyereményjátékot hirdettek meg, amihez hasonló még soha nem volt az üzletláncnál. Ez is része a 20 éves szülinapi ünneplésüknek, és most egy olyan értékes nyereményt fognak kisorsolni, ami akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes lenne.

Október 15-én vette kezdetét a nyereményjáték, és egészen október 20-áig lehet rá nevezni; a sorsolást pedig október 21-én fogják megejteni.

A játék nyereménye egy egyedi Lidl bolt építőjáték-készlet, ami olyan, mintha egy átmenet lenne a Lego és a Playmobil között. Tehát egy gyerekjáték kerül majd kisorsolásra ebben a nyereményjátékban, de ha megnézzük az alábbi képet, láthatjuk, hogy milyen jópofa kis készletről van szó - ráadásul ilyet sehol máshol nem lehet beszerezni.

Ahhoz, hogy esélyünk legyen megnyerni ezt a Lego-hoz hasonló építőjáték-szettet, nem kell mást tennünk, csak megírni kommentben az alábbi posztra kattintva, hogy melyik a kedvenc Lidl-üzletünk.

A Lidl az élelmiszer-pazarlás ellen

Környezetvédelmi szempontból az egyik legnagyobb globális probléma az élelmiszerpazarlás. Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) felmérése szerint a világon megtermelt összes élelmiszer egyharmadát, mintegy 1,3 milliárd tonnát pazarlunk el, aminek kibocsátása éves szinten 3,3 milliárd tonna üvegházhatású gáznak felel meg, ami a globális kibocsátás 8-10 százalékát jelenti.

A Lidl Magyarországnak van egy úgynevezett élelmiszermentési programja, aminek keretében a még emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszer-feleslegből a jogszabályi előírásoknak megfelelően rászorulóknak adományoznak, ezen felül zöldséggel, gyümölccsel és pékáruval is támogatják őket.

Az élelmiszermentési programjuk keretében megközelítőleg, átlagosan, havi szinten több tízezer rászorulót támogatnak.