promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Caramel elszólta magát a Megasztárban, a TV2 pedig leadta a tévében

Caramel elszólta magát a Megasztárban, a TV2 pedig leadta a tévében

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc

Caramel önként dobta fel a témát a bulvársajtónak.

A második válogatóval folytatódott vasárnap este a Megasztár. A TV2 12 év után hozta vissza a legendás tehetségkutatót, és már rögtön az első adása rendkívüli nézettséggel nyitott, ugyanis több, mint egymillióan nézték a teljes lakosságból.

A legutóbbi adásban érkezett egy férfi, aki már az első Megasztárban is szerepelt, illetve több fellépése is volt már. Magabiztosan állt ki a zsűri elé, abban bízott, hogy mind az öt énekest meg fogja tudni győzni arról, hogy a versenyben van a helye, de nem így lett. 2-2 arányban igennel és nemmel szavaztak a zsűritagok, végül Marics Petinek kellett eldöntenie, mi legyen a jelentkező sorsa. Miután ő is visszautasította, Ferenc csalódottan állt ki a backstage kamerája elé, és elmondta, nem akarja elfogadni egy olyan zsűritag döntését, aki véleménye szerint nem tett le annyit az asztalra.

Caramel elszólta magát

Molnár Ferenc Caramel sok néző szerint a legjobb, és az egyetlen hiteles zenész a zsűriben. Azt mondják, ha ő valakire azt mondja, hogy nem jó, hogy nincs helyes a Megasztárban, akkor az tényleg úgy van, illetve ha ő valakiben meglátja a lehetőséget és a tehetséget, akkor arra érdemes odafigyelni.

Caramel most a válogató során elszólta magát a feleségével kapcsolatban, ugyanis elárulta a kamerák és a helyszíni közönség előtt, hogy ki az az egyetlen férfi, akivel a párja megcsalná őt.

A téma akkor került elő, amikor az egyik jelentkező egy Ned King Cole dallal érkezett a válogatóra; Caramel elmondása szerint az 1965-ben elhunyt amerikai énekes lenne az egyetlen, aki el tudta volna csábítani a feleségét.


A válogató során felbukkant Kállay-Saunders András zenésztársa, Gulyás Tibor, aki szeretne kilépni az egykori Megasztáros árnyékából, és önálló karriert felépíteni a zeneiparban. Úgy érezte, ez a műsor most kiváló lehetőség a számára, és nem hiába jelentkezett, hiszen produkciójával lenyűgözte a zsűritagokat, és mind az öten igennel szavaztak rá.