promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bemerészkedett a meggyilkolt magyar színésznő házába, irtóztató látvány fogadta az elhagyatott villában

Bemerészkedett a meggyilkolt magyar színésznő házába, irtóztató látvány fogadta az elhagyatott villában

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Videóra vette, mit látott a tragikus halált halt színésznő budapesti villájában.

2000 márciusában egy szörnyű tragédia híre rázta meg az országot, amit a mai napig hazánk egyik legkegyetlenebb gyilkosságaként tartanak számon. Soproni Ági színésznőt a saját fia, Petróczi András felbujtására ölte meg annak barátja, Lázár Zsolt. A férfi azért akarta megöletni az édesanyját, mert megromlott a viszonyuk, és mihamarabb meg akarta örökölni a házukat, hogy annak árából új életet kezdjen.

A gyilkosság 2000. március 9-én történt meg, másnap fel is darabolták Soproni Ági holttestét, és elásták a solymári erdőben. András, hogy elterelje magáról a gyanút, SMS-t küldött az édesanyja telefonjáról a Balaton déli partján, majd megszabadult a készüléktől. Négy nappal később a fiatalember bejelentette anyja eltűnését a rendőrségen, Soproni Ágit pedig hét hónapon keresztül eltűnt személyként keresték. 2000 októberében azonban a rendőrség tudomására jutott információkból rájöttek, hogy az eltűnt színésznőt saját fia ölethette meg. Miután a nyomozás új fordulatot vett, a gyilkosokat is beismerő vallomásra bírták.

A brutálisan meggyilkolt magyar színésznő maradványai közül mindössze a feje került elő a solymári kiserdőben. 2002-ben első fokon, 2003-ban pedig jogerősen is életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték a két férfit előre kitervelt és nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt. Soproni Ági gyilkosa legkorábban 2035-ben, míg fia 2040-ben szabadulhat.

Soproni Ági és fia luxuskörülmények között élt Budapest 2. kerületében egy villában - ezt a házat akarta eladni a gyilkosság után Petróczi András.

A tragédia óta eltelt 24 év, az elhagyatott ház pedig azóta teljesen lakhatatlanná vált; ma már egyáltalán nem emlékeztet egy luxusvillára, hanem egy egyszerű, romos épületre, ami tele van graffitikkel és szeméttel. Az ablakok ki vannak törve, a házban lévő bútorokat és tárgyakat ellopták, a falak pedig omladozóban vannak.

Egy TikTok-felhasználó töltött fel friss videót a saját urbexes csatornájára, aki bemerészkedett a meggyilkolt színésznő egykori házába, és megmutatta, milyen irtóztató látvány fogadta őt benne. A felvételek önmagukért beszélnek.