promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egy férfi kegyetlen dolgot talált a saját ellopott autójában, ez eddig az év legfurcsább története

Egy férfi kegyetlen dolgot talált a saját ellopott autójában, ez eddig az év legfurcsább története

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

A rendőrségnél előbb találta meg saját ellopott autóját, benne valamivel, amire nagyon nem számított. 

Férfi talált rá az ellopott autójára, de amit benne talált, az maga a rémálom: egy baba hamvait őrző urna

Ahmad Ervin életében egy mindennapinak induló tolvajlás igazi rémtörténetté vált, miután ellopott teherautóját megtalálta – és benne egy kisbaba hamvait tartalmazó urnát fedezett fel. A férfi szeptember 25-én jelentette a rendőrségen, hogy eltűnt a teherautója Las Vegasban, és annak ellenére, hogy a hatóságokat is értesítette, saját maga is elkezdte keresni az eltűnt járművet.

A megtalált jármű és a váratlan felfedezés

Ervin, aki egy költöztető céget vezet, végül szeptember 29-én rálelt a teherautójára, néhány hajléktalan ember segítségével, akik információval szolgáltak a jármű hollétéről. Amikor visszakapta a járművét, még nem sejtette, hogy egy sokkal nagyobb rejtély vár rá. Miután átnézte a kocsit, különféle, feltehetően lopott tárgyakat talált, köztük pénztárcákat és táskákat, amelyeket átadott a rendőrségnek. Ám amikor nekiállt a teherautó kitakarításának, egy furcsa, nehéz tárgyra bukkant a ruhák között – egy kis urnára.

Az urnán egy felirat volt olvasható: "Marcel Akarhi Alexander", aki 2020. január 7-én született és mindössze másfél hónapos korában, február 20-án hunyt el. Az urna tetején egy alvó csecsemőt ábrázoló angyalszobor őrizte a kis Marcel hamvait, amely egy újabb fájdalmas fejezetté vált Ervin számára.

A hamvak visszajuttatása – emberi küldetés

Ervin szíve összeszorult a látványtól, és úgy döntött, nem hagyja veszni az urnát, hanem megkeresi a kisfiú szüleit. Ezt a feladatot barátnője testvére, Danielle Belin is támogatta, aki saját gyermekeit is elvesztette, így pontosan átérezte a helyzet súlyát. Ahogy Belin fogalmazott: "Olyan, mintha elrabolták volna a gyermeket. Az volt a mi feladatunk, hogy megtaláljuk a szüleit, és visszaadjuk nekik."

Az urna felkutatásához Belin még egy temetkezési vállalatot is felkeresett a rajta található információ alapján, de egyelőre nem kaptak választ a család hollétéről. A kitartó keresés végül eredményre vezetett: néhány nappal később Belin örömmel osztotta meg a hírt, hogy sikerült kapcsolatba lépniük a családdal, és az urna hamarosan visszakerül Marcel szüleihez.

[[cikk2]]

Mi vár még a történet végén?

A lopás körülményei továbbra is tisztázatlanok, és azt sem tudni, hogy Marcel családja hogyan kapcsolódik a lopott járműhöz. A rendőrség tovább vizsgálja az ügyet, de a legfontosabb, hogy a kisbaba hamvai ismét a családjához kerülhetnek, véget vetve egy tragikus történetnek, amely Ervin számára is mély nyomot hagyott.

Ez az eset rámutat arra, hogy a tolvajlások mögött néha olyan drámai és emberi sorsok bújhatnak meg, amelyeket nehéz felfogni – de az empátia és az együttérzés minden helyzetben a legjobb válasz lehet.