promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyíregyháza Spartacus – Szolnoki MÁV FC
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Ness-Hungary NB II Keleti-csoport harmadik fordulójának nyitó találkozóján a Szolnoki MÁV FC ellen döntetlent játszott a Nyíregyháza Spartacus.

Csakúgy mint a nyitómérkőzésen, ezen a héten is péntek délután játszotta soros bajnokiját a Nyíregyháza Spartacus FC labdarúgócsapata. A TV közvetítés miatt délután három órakor kezdődött a találkozó, melyen a Szolnoki MÁV FC csapatát fogadta a Szpari. A Tisza-parti klub az első két meccsükön 2-1-es vereséget könyvelhetett el, míg a nyíregyháziak a Fradi II elleni győztes meccs után múlt héten Mezőkövesden szenvedtek vereséget. Ezen a találkozón mindkét gárda a három pont reményében lépett pályára. Az első negyedórában a Szpari indított támadásokat, de egy jól célzott távoli lövéssel a vendégek szerezték meg vezetést. Sajnos a gól jól megfogta a kapura addig veszélytelen Szparit és a vezetés birtokában játszó szolnokiak is megelégedtek a vezetéssel.

A szünetben két helyen is változtattak a nyíregyháziak. A beállt Csorba, Kovács valamint a később beáálló Petneházinak köszönhetően megélénkült a piros mezesek játéka. A mérkőzés hajrában Petneházi remek szabadrúgás góljával egyenlített a Nyíregyháza és ezzel a találattal egy pontot sikerült itthon tartani. A következő fordulóban szombaton ismét hazai közönség előtt játszik majd a Szpari, akik három forduló után négy ponttal állnak a tabellán.

2012. 08. 31.  15:00NB II. Keleti csoport Nyíregyháza Spartacus – Szolnoki MÁV FC 1-1 (0-1)

Vezette: Vad II. István (Szpisják, Buzás)

gólok: Mile , Petneházi

Nyíregyháza Spartacus: Balogh, Ambrusz, Reznek(Csorba), Montvai, Minczér, Pákolicz, Germán(Kovács), Mészáros, Farkas, Szilágyi (Petneházi), Sipos Vezetőedző: Brekk János

Szolnoki MÁV FC: Tóth, Zováth, Mile, Lengyel, Kiprich, Vári(Kállai), Bohner(Kocsis), Tisza, Szeleczki, Nagy(Szepessy), Pintér Vezetőedző: Romanek János

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás