Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Czanik Krisztiánnak fontosak a család és a sport értékei

Czanik Krisztiánnak fontosak a család és a sport értékei

Helyi Hírek

Czanik Krisztiánnak fontosak a család és a sport értékei

Helyi Hírek

Promotions 09:05

Czanik Krisztián életetét végigkísérte a sport, az ebből fakadó értékeket az élete több területén, nap, mint nap hasznosítja. Fontosnak tartja a családot, a családi összetartást.

„A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít."

– Ernest Hemingway sokak által ismert idézete kifejezetten jellemzi Czanik Krisztián életfelfogását, mindennapjait. Aki ugyanis hosszabb időre belekóstolt bármilyen sportba, tudja, a tisztesség, a kitartás, a becsületesség alapértékei lesznek egy ember életének. Így történt ez a testépítéssel és aerobik oktatással foglalkozó Czanik Krisztián esetében is. A sport végig kísérte az életét, s amit kapott, az élet több területén is érvényesíteni tudja.

De a sport nemcsak az ő, hanem testvére, Czanik Balázs életében is kiemelt fontosságú. A fitnessedzőként dolgozó Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója nem győzi hangsúlyozni, hogy minden élethelyzetben rendkívül fontos a mozgás. Legutóbb például a Jóban Rosszban Ági nővérét alakító színésznő, Papp Annamáriát segítette várandóssága alatt.

Na, de vissza Krisztiánhoz. A 45 éve Délegyházán élő Czanik Krisztiánban gyermekei születése (Dominik, 2009; Lotti, 2017) tovább erősítette a család, az egymás iránti gondoskodás fontosságát. Úgy cselekszik nap, mint nap, hogy a pozitív magatartást, tisztességre törekvést erősítse bennük.

Neveltetéséből fakadóan is fontosnak tartja, hogy napi munkája során segítse közösségét, embertársait. Rendszeres szereplője sport- és egészségrendezvényeknek. Ismertsége révén pedig adománygyűjtés formájában próbál tenni a rászorulókért.

„Hiszem, hogy a pozitív gondolkodás csodákra képes. Alakítsd tudatosan az életmódod, mozogj rendszeresen, táplálkozz egészségesen, javíts az életminőségeden, hogy teljesebb, boldogabb életet élhess”

– fogalmazta meg korábban gondolatait Czanik Krisztián.