promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Amerika legszebb színésznője 28 éves, alig ismerik Magyarországon

Amerika legszebb színésznője 28 éves, alig ismerik Magyarországon

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

2024 egyik legpopulárisabb filmje lett a streamingen az az alkotás, amelyben megmenti az elnököt Katherine McNamara.

Az elmúlt évtizedben nagyon felpörgött a streaming, így a különböző szolgáltatók ontják magukból a filmeket, szinte észrevétlenül elmegyünk ezekben a terekben olyan alkotások mellett, amelyek bizony könnyű kikapcsolódást ígérnek nekünk, amelyek akciódúsak, de mégis nagyon könnyedek. Ilyen alkotás a SkyShowtime filmes platformra 2024-ben felkerült film, amely a Veszélyben az elnök különgépe címre hallgat.

A film rendkívül egyszerrű történettel operál, ám végig vannak benne kisebb fordulatok, ám a jól megszokott forgatókönyv most is érvényesül. A filmet nagyon sok fórumon hasoníltják a Gerard Butler főszereplésével készült Támadás a Fehér Ház ellen filmekhez is, csak éppen itt az a titkosügynök, aki megmenti az elnököt, Katherine McNamara.

A filmben igazán kemény jelenetekben is feltűnik a gyönyörű színésznő:

A főszerepben pedig Katherine McNamara, a gyönyörű amerikai színésznő, akit idehaza nem nagyon ismernek, annak ellenére, hogy igazán nagysikerű filmekben és sorozatokban is szerepelt az évek alatt, mint például A zöld íjász, amelyben Mia Smoak szerepében láthattuk őt feltűnni. Már gyerekszínészként is hatalmasat dobbantott különböző szerepekben,

az egyetemen pedig kitűnővel végzet.

Láthattuk őt még korábban a Disney Channel népszerű sorozataiban is, de szinkronszínészként is már elkezdett korán dolgozni, többek között a Transformers: Rescue Bots című animációs sorozatban hallhatta őt az amerikai közönség. Az útvesztő-filmekben is láthattuk őt visszatérni kétszer is Sonya szerepében.

A színésznő vállal fotózásokat is: