promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gyászba borult Terence Hill oldala, közös képet is posztolt

Gyászba borult Terence Hill oldala, közös képet is posztolt

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Gyászol Terence Hill.

Nincs még egy olyan színészpáros a filmtörténetben, akiknek nagyobb rajongótáboruk lenne Kelet-Közép-Európában, mint Bud Spencernek és Terence Hillnek. A páros tagjai ugyan külön-külön is készítettek sikeres filmeket, ám közösen alkották a legnagyobbat. Természetesen a sikerük nagyban köszönhető a kiváló szinkronnak is. A páros tagjai közül már csak Terence Hill él, de ő nagyon is magasra emeli a fáklyát, és a közösségi oldalán folyamatosan beszámol a Bud Spencer és Terence Hill-filmek régebbi szereplőinek sorsáról is, csak úgy, mint rengeteg nosztalgikus fotót is megoszt, több képen pedig együtt szerepel drága feleségével is.

A színész most egy gyászhírt osztott meg, hiszen elhunyt Rainer Brandt, aki nagyon is sokat tett hozzá ahhoz Németországban, hogy Terence Hill és Bud Spencer csillaga magasan ragyogjon az égen mindörökké.

A szinkronlegenda halálhírét Terence Hill egy régi, közös fotóval tudatta, és rögtön át is adta a helyet az emlékezésnek. A német közönség az ő révén is hallhatta tehát a legendás színészek legendás mondatait, a színészek pedig többször is találkoztak egymással életük során. A hírről a német Bild is beszámolt, az újság pedig arról is írt, hogy jelenleg is készül az utolsó nagy western-filmjére,

tehát láthatjuk még visszatérni a filmvászonra Terence Hillt.

Terence Hill kiemelte azt, hogy sajnálja Rainer Brandt távozását, hiszen egy fantasztikus egyéniség volt, és többször is találkoztak életük során, legutóbb pedig pár évvel ezelőtt Berlinben futottak össze. A cikkben arról is említést tesznek, hogy Rainer Brandt gyakran improvizált is a szövegekhez, gyakran ő fejezte be a szövegeket, amelyekkel még közelebb hozta a német közönséghez az alkotásokat.

Nyelvi leleményeivel és humorával hozzájárult ahhoz is, hogy a páros filmjei még népszerűbbek legyenek Németországban.

Rainer Brandt szenvedélye a film volt, még ha a háttérben is maradt Többek között Tony Curtisnek és Jean-Paul Belmondónak is kölcsönözte a hangját az évtizedek során.

Ezzel a képpel búcsúzott tőle Terence Hill: