promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robin Williams fia félelmetesen hasonlít édesapjára, csodálatos fotók kerültek fel az internetre
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zachary Pym Williams idén töltötte be a 41. életévét.

Robin Williams a világ egyik legismertebb színésze a mai napig, ismertsége sosem fog elhalványulni, még a 2014-es szörnyű tragédia után sem. Rengeteg kis film, világsikerek, ikonikus alakítások és a filmtörténet legnagyobb mondatai. Ezek mind-mind Robin Williamshez kapcsolódnak, aki a saját filmjeiben mindig hatalmasat alakított, felemelte színésztársait és persze felemelte a filmek mondanivalóját is.

Oscar-díjas színész volt, aki a golden Globe-díjat is hatszor nyerte el. Olyan filmek kapcsolódnak a nevéhez, mint a Holt költők társasága, vagy éppen a Good Will Hunting, amelyben Matt Damonnal olyat alakítanak közösen, hogy díjesőt eredményezett a film. Már fiatalkorában is kitűnt az iskolában egyedülálló humorával, ő volt a kortársak visszaemlékezései szerint is az osztály motorja, aki mindig fel tudta dobni, meg tudta nevettetni a srácokat.

Három gyermeke született, Zachary, Zelda és Cony.

Robin Williams mindig nagyon büszkén beszélt gyermekeiről, ha egy-egy nagyobb showban érdeklődtek róluk a műsorvezetők. Büszkeségeinek tartotta őket, az élet értelmeinek. A gyermekei pedig minden évforduló alkalmával tesznek fel a közösségi oldalaikra régi képet édesapjukkal, amelyeken még együtt mosolygott a család.

Zachary most 41 éves, édesapja halála után pedig olyan vállalkozásba fogott, amely mentálhigiénés problémákkal küzdő emberek gyógyításával foglalkozik. A családból ő hasonlít leginkább édesapjára, némely képen mintha a mosolygós Robin Williams állna előttünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás