promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah közölte a hírt, a rajongók alig hiszik el
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah pár órával ezelőtt egy kép kíséretében közölte a hírt.

Azahriah triplázott a Puskás Arénában, olyat hajtott végre, amit még előtte nem hajtott végre senki. A koncertek után napokban is folyamatosan dőltek a videók a közösségi oldalakra, az Instagram-ra, a Facebook-ra és a TikTok-ra is. Nagyon sok sztár is részt vett a koncerten, és ők is folyamatosan posztoltak videókat és képeket a feledhetetlen élményekről.

Többek között Till Attila és Csonka András is ott volt a koncerten, később pedig Magyar Péter is közölt képet a koncertről.

Azahriah külföldön is az egyik legnépszerűbb előadó, a YouTube-on is egyre több videó jelenik meg külföldi influenszerekkel, akik hallgatják a magyar sztár dalait, majd elmondják erről a véleményüket is. Nem is olyan régen pedig a francia Le Monde-nak is beszélt, ebben az interjúban pedig többek között az is előkerült, hogy mit mondott volna Orbán Viktornak, ha meglátja őt a koncerten.

Aki lemaradt volna a koncertről, az egy igen jó bepillantást kaphat ebbe, ha megnézi a Fókusz riportját, amelyben az első nap eseményeit követik végig Azahriah-val.

Azahriah pedig újabb nagy bejelentést tett nem is olyan régen.

Az Instagram oldalán jelent meg a hír, hogy egy 10 megállóból, 10 koncertből álló Európa-turnéra indul majd, amelynek az első megállója majd Barcelona lesz, de többek között ott van a listán München és London is.

Nem is csoda, hogy a rajongók azonnal elárasztották a poszt alatti kommentszekciót, sokan alig hisznek a szemüknek, és már azonnal tervezik is, hogy melyik koncertre fognak elmenni, még barátaikat is betegelik. És már újabb vágyak is megfogalmazódnak a posztnál, hogy milyen úti célokat ejthetne még célba a magyar előadó.

Még Brazília is feljön a kommentek között:

(Telex, RTL)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás