promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem ismered fel, így néz ki 71 évesen David Hasselhoff, akinek eltűntek a gyönyörű tincsei
Borítókép:  UNIVERSAL TV/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

David Hasselhoff visszatért, sármosan és máshogy, de visszatért.

Kevés olyan ikonikus színész van a világon, mint a dagadó hajkoronájával és a gyönyörű hullámos tincseivel hódító David Hasselhoff, aki egymaga a Baywatch sztárja, és KIT rendíthetetlen vezetője. David Hasselhoff elképesztően híres sorozatokban szerepelt, ő jelentette azt az erőt a szériákban, amiért imádták nézni ezeket a nézők. Nem véletlen, hogy ezek a sorozatok bizony ma is nagyon népszerűek, természetesen Magyarországon is.

A Baywatch utóbb, 2017-ben kapott egy filmet is, amelyben feltűnik David Hasselhoff is a nosztalgia kedvéért, ám itt már Dwayne Johnson, Zac Efron és többek között Alexandra Daddario már az igazi hős. A film nagyon népszerű lett, sok embernek hozta vissza még úgy is a nosztalgiát, hogy rengeteg parodisztikus elemet tartalmazott.

De mi a helyzet most az ikonikus sztárral, a legendával, David Hasselhoff-fal?

David Hasselhoffnak tavaly jelent meg egy új sorozata, amely a Ze Network - Titkos hálózat címet viseli, és egy összeesküvésről szól, amelybe hirtelen belecsöppen a sztár. David Hasselhoffot a legtöbbször az elmúlt időszakban elsősorban úgy hallhattuk és láthattuk, hogy énekelt, több albumot is kiadott és rengeteg klipet készített a dalaihoz, amelyek igen népszerűek szerte a világon.

Ám az utóbbi pár év legtöbbet nézett videója az volt, amikor André Rieu koncertjén énekelt.

Nem csoda, hogy azonnal beindult a bulihenger, amely rövid időn belül mindenkit elkapott. A Paloma Blanca című dalt adta elő, odáig voltak érte. Ezt a dalt megtekinthetitek a cikk végén is.

Így néz ki most David Hasselhoff:

És a dal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás