promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fura magyar szokástól hangos az internet, külföldi lánynak okozott nagy meglepetést, imádják a videóit
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A videóban több meglepetésről is beszél a lengyel lány.

Az elmúlt években nagyon népszerűek lettek azok a videók, amelyeken külföldiek beszélnek egy-egy kultúra, egy-egy társadalom vagy ország sajátosságairól. Ezek a kis videók, sokszor hosszabb bemutató videók, pedig azért is népszerűek, mivel nem a szakember beszél belőlük. Nem azt látjuk, hogy szeretnének nekünk eladni valamit, vagy megvenni minket, hogy nézzük meg az adott város vagy régiót, hanem őszintén mesélnek egy-egy kultúra nagyon is apró kis sajátosságairól, amelyekben azonban benne feszülhet minden.

Olga Lengyel youTube-csatornáján igazából olyan érzésünk lehet, mintha tükörbe néznénk, de a tükör egy kicsit kommentálni is bennünket.

A lengyel lány az egyik videójában például azt gyűjtötte össze, hogy mik azok az apró kis meglepetések a mindennapokban, amelyek őt meglepték Magyarországon. Jó néhány olyan is van ebben a felsorolásban, amelyekről eddig még nem szóltak egyéb videókban. Ilyen például a dél előtti déli evés, amely a magyaroknál kicsit máshogy néz ki a lány beszámolója szerint.

Olgának nagyon sok rajongója és követője van.

Így nem is csoda, hogy nagyon sok hozzászólás érkezik a véleményei, a videói alá, többen pedig egész kis fogalmazásokat írnak, hogy egy-egy dolgot, fura szokást megmagyarázzanak a lánynak. Így pedig a kommentszekció tényleg néa egy kis szociológiai látleletre hasonlít, amit ti is imádattal fogtok majd olvasni a videó után, mivel kíváncsiak lesztek, hogyan reflektálnak majd a magyarok azokra a meglepetésekre, amit Olga látott nálunk.

Íme a videó, de Olga oldalán még nagyon sok témában vannak hosszabb és rövidebb reflektálások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás