promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmasat szól az RTL bejelentése, történelmi fordulat, a döntést a rajongók imádni fogják
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csatorna fontos hírt közölt, sokan szeretni fogják azt, ami jön.

Az RTL nagy bejelentést tett, olyan következik, amely tényleg történelmi léptékű, egy történelmi fordulatot mutat be. A csatorna ugyanis egy négyrészes dokumentumfilm-sorozattal mutatja be a legendás Kovács Kokó István életét. A filmekben pedig nagyon sok archív anyagot is használnak majd. Akik a kilencvenes évek végén és a 2000-es évek végén már tévét néztek és követték a sportvilág alakulását, azok számára sokszor Kovács Kokó István volt az, aki megismertette velük az ökölvívást.

A 2000-es évek elején nagyon sok meccsét adták, és a kereskedelmi tévék is sok bokszmeccset közvetítettek.

A sorozat már most igazi nosztalgiahullámot indíthat be, hiszen sokan szeretnének emlékezni ezekre a legendás időkre. Az Európa-bajnok és világbajnoki címet is elnyerő magyar bokszoló életéről készült alkotást A Király alkotógárdája készíti majd. Kovács István a készülő új sorozattal kapcsolatban azt mondta, hogy nagyon megtisztelő a felkérés. A rendező Kovács Dániel Richárd, aki Zámbó Jimmy életéről készítette a nagysikerű RTL-es sorozatot, amelyben nagyon sok rész jutott a fikciónak, is, ám a Kovács Istvánról készülő széria esetében a fikciónak nem lesz szerepe.

Egy dokumentumfilm készül, amely tényleg minden porcikájában dokumentumfilm lesz.

A film tele lesz nagyon régi felvételekkel, archív anyagokkal, miközben megelevenedik majd a képkockákon egy elképesztő karrier, amely tele van hatalmas sikerekkel, és persze bukásokkal is. Ezekre talán sokan emlékeznek még, ám nagyon jó lesz újra látni a feledhetetlen pillanatokat, amikor együtt szurkolt az ország Kovács Kokó Istvánnak.

Egy kis ízelítő:

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás