promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú éveken keresztül éltünk tévedésben, végig hazudtak nekünk: nagyot néztünk amikor kiderült az igazság - szavazó
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Volt amikor vicces, volt amikor fájdalmas volt a felismerés, te is így neveled a gyerekedet vagy elítéled ezt?

Azt szoktak mondani, hogy a fiatalkor az ártatlanság és a romlatlanság kora. Ekkor még nem tudjuk, hogy léteznek rossz dolgok és úgy gondoljuk, hogyha valaki mond nekünk valamit, főleg a szüleink, akkor semmi okunk nincs abban kételkedni. Megoszlanak a vélemények arról, hogy a gyermekkori hazugságoknak van-e jótékony hatása, kell-e az a gyermekek életébe, vagy egész egyszerűen az ősbizalmat töri meg ezzel a szülő és amikor kiderül a füllentés, az nagyobb kárt okoz, mint amennyi haszon származott belőle.

Persze olyan is van, hogy a szülőnek semmi köze a félreértéshez, egészen egyszerűen a gyermeki agy szüleménye valami, amiről évekig meg van győződve. Ezeken a vicces félreértéseken aztán jót nevetünk, amikor kiderül és nem értjük, hogyan nézhettünk be valamit akár hosszú éveken keresztül ennyire.

Te melyik állításban ismersz magadra? Nézd végig az összes lehetőséget és nyomj felfele nyilat arra, amelyiket te is elhitted gyerekkorodban, lefele nyilat pedig arra, aminek sosem dőltél volna be:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás