promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tuti, sose vetted észre a magyar Parlamentet ebben a karácsonyi filmben
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar Parlament is feltűnik az egyik legnépszerűbb karácsonyi filmben, mégse vetted észre soha.

Hihetetlen, de igaz: az egyik legjobb karácsonyi filmben a magyar Parlament is feltűnik egy pillanatra, de olyan gyorsan történnek az események, hogy csak az igazán szemfülesek képesek kiszúrni. A Netflix 2018-ban mutatta be a Karácsonyi krónikák című családi filmet, amiben Kurt Russell játssza a Mikulást.

A Netflix ezzel a produkcióval bebizonyította, hogy még mindig lehet igazán jó karácsonyi filmeket csinálni, és nem feltétlenül csak a mozikban kell őket keresni, a streamingszolgáltatók is képesek rá, hogy hangulatos, ünnepi alkotásokat készítsenek. Azóta már elkészült a Karácsonyi krónikák folytatása is, és bár az sem sikerült rosszul, már nem tudott felérni az elődje szintjéhez.


A Karácsonyi krónikák első részében egy testvérpár arra készül, hogy meglesse és filmre vegye a Mikulást. A kíváncsi Kate és Teddy végül teljesen tönkretesz mindent, és veszélybe sodorják a karácsonyt. Kénytelenek hát segíteni a Mikulásnak, hogy időben megtalálják a rénszarvasokat és az ajándékos zsákot, illetve helyreállítani a karácsony szellemének szintjét, mielőtt felkel a nap.

A film elején a kis Kate beszáll a szánba, hogy onnan is készítsen videót a Mikulásról, aztán bátyjával együtt ott is ragadnak. Mikor Kurt Russell figurája észreveszi őket, annyira megrémül, a szarvasok is megbolondulnak, és elkezdenek a világ nagyvárosai között cikázni. Elhaladnak többek között a Taj Mahal, a Big Ben, a Sydney Operaház mellett, majd az ikonikus épületek között egyszer csak feltűnik a budapesti Parlament is.

Ez azonban egy tizedmásodperc a filmben, szóval tényleg nagyon nehéz észrevenni, ezért külön ki is fotóztuk nektek:

(Fotó: Netflix/screenshot)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás