promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marslakóval csalta meg a férjét, kamerák előtt vallott a hűtlen feleség, mindenki dőlt a nevetéstől a stúdióban
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Senki sem bírta röhögés nélkül végighallgatni az asszony beszámolóját, aki UFO-kkal csalta meg a férjét.

Azt a tényt, hogy az emberiség nincs egyedül ebben a hatalmas univerzumban, ma már a világ nagy része elfogadja. UFO-fanatikusok pedig azóta várják, hogy a földönkívüliek egyszer jelentkezzenek vagy meglátogassanak minket itt a Földön - bár egyesek meg vannak győzőve arról, hogy a marslakók már köztünk járnak.

A Balázs Show egyik emlékezetes pillanata az volt, amikor bejött a kis otthonkába öltözött Erzsike, és azt állította, hogy ő egy UFO, aki az Írisz nevű bolygóról jött hozzánk. Erzsike merész kijelentéseit a férje és a fia is megerősítette, mindhárman meg voltak győződve arról, hogy az asszony egy távoli világból érkezett ide.


Annak idején a talkshow-k uralták a kereskedelmi csatornákat, a Mónika Show után jött a Balázs Show, majd a Joshi Bharat, és ezek a műsorok nagyon sok olyan örökzöld momentummal, beszélgetéssel ajándékoztak meg minket, amiket azóta is emlegetnek és visszanéznek a videómegosztó portálokon.

Most egy olyan videó került elő, ami tulajdonképpen a Mónika Show paródiájaként készült el Bagi Iván, Nacsa Olivér, és Badár Sándor által. A humoristák zseniálisan fogták meg a műsor lényegét, és fantasztikusan figurázták ki nemcsak a beszélgetéseket, a stúdióba érkező embereket, de még magát Erdélyi Mónikát is, aki ugyancsak a helyszínen nézte és nevette végig a jelenetet, amiben Badár egy olyan nőt játszott, aki állítólag UFO-kkal csalta meg a férjét.

Mondani sem kell, hogy a paródia még most, ennyi év után is jól megkacagtatja az embert, a szerkesztőségben mi is a könnyeinkkel küszködtünk már a végén. A végén természetesen megjelent az Esti Showder házigazdája, Fábry Sándor is, aki ugyancsak fontos szerepet kapott a paródiában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás