promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: azonnal lekerül a Cápák között a képernyőről, az RTL közölte az okát
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Cápák között azonnal távozik az RTL-ről.

A Cápák között töretlen népszerűséggel fut jelenleg is az RTL-en. Az üzleti showműsor 6. évada szeptember 3-án indult el a csatornán, amiben két személyi változás is történt, hiszen a befektetők közül távozott Tomán Szabina és Lakatos István, helyükre pedig érkezett dr. Varga Eszter és Orbók Ilona Balogh Levente, Moldován András, és Balogh Petya mellé.

Az elmúlt két hétben a Cápák között közepes nézettséggel ment az RTL-en, mindkét alkalommal is kikapott a vele egy időben futó Sztárban sztár leszek!-től, de még így is 400-470 ezren követték figyelemmel a teljes lakosságból, míg a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban, a 18-49 éves korcsoportban 180-210 ezren nézték.

Éppen ezért is meglepő, hogy ezen a vasárnap, október 1-jén véget ér a Cápák között 6. évada, ezzel a műsor történetének legrövidebb szezonját láthattuk. Akik emlékeznek még az előző évadokra, az első etap még 9 részből állt, utána a 2-3-4-5. évad is 10-10 adásból állt, és a nézők minden bizonnyal hasonlóképpen álltak az idei szezonhoz is.

Kellemetlen meglepetés, egyben érthetetlen, hogy az RTL most miért fele olyan hosszú évadot rendelt be az üzleti showműsorból, pedig valószínűleg a nézők közül sokan szívesebben néznék, mint a helyére pakolt The Voice-t, ami október 8-án, vasárnap már a Cápák között helyét fogja elfoglalni.

Az RTL ugyanis közölte, hogy október 7-étől szombaton és vasárnap is lesz The Voice, de látva, hogy hétről-hétre csökken a tehetségkutató nézettsége, a csatorna ezúttal sem hozott jó döntést. Az már eddig is kiderült, hogy Curtisék labdába sem tudnak rúgni a Sztárban sztár leszek!-kel, az RTL tehát bármit tehet az X-Faktor pótlékukkal, ez az év már teljesen elúszott a számukra.

FRISSÍTÉS: Megkerestük az RTL Sajtóosztályát, hogy megtudjuk, miért volt ennyire rövid az új évad. A csatorna meglepő választ adott a kérdésünkre:

Az évadzáró adásban bebizonyosodik, hogy a 6. évad tulajdonképpen Balogh Petya félelmeiről szól, egyben bemutatkozik a "tökéletes vállalkozó", aki ugyan lenyűgözi a Cápákat, de hogy befektetést is kap-e tőlük, az az utolsó részben kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás