promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt adott ki a Netflix, pár nap maradt hátra, azonnal cselekedned kell, ha el akarod érni ezeket
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokaknak így lehet, hogy meg is van az esti programjuk.

A Netflix pár év alatt a világon forradalmat indított el a streamingplatformok műfajában, mostanra elképesztő a kínálat rajta, így pedig nagyon sokan nem is tudják, hogy a logaritmus dobálta filmeken, sorozatokon és dokumentumfilmeken túl is elképesztő élet lehet még a motorháztető alatt. Akár egy nagyobb felfedezőtúrát is tehetsz egy-egy délután, hogy megnézhesd, mi az, amit eddig még nem néztél meg, kiamaradt az életedből,

de ha tudod, hogy ezek a filmek a kínálaton vannak, akkor azonnal lecsaphatsz rájuk.

Bizony azok a hírek, amelyekben arról olvashatsz, hogy milyen műsorok kerülnek le bizonyos határiődvel a kínálatból, arra is jók, hogy emlékeztessenek téged, hogy bizony óriási kínálat van filmekből a Netflixen. Minden hó végén, így most is lekerülnek majd filmek a licenszjogok miatt a platformról, és amikor ezek a listák felkerülnek a netre, bizony óriási neveket is láthatunk rajtuk, ám inkább arról van szó, hogy a kínálat dinamikusan változik, hiszen ezzel párhuzamosan rengeteg új tartalom film és széria is felkerül a Netflixre, nemrégiben számoltunk be arról például, hogy az HBO és a világ egyik legjobb háborús sorozata, Az elit alakulat is felkerült a kínálatra.

És hogy most milyen óriási remekművek távoznak majd a kínálatból, de még mindig van egy kis időtök, hogy azonnal megnézzétek ezeket?

Szeptember 29-én kerül le például a Hang nélkül 2. a műsorról, amely az utóbbi évtized egyik legjobb apokaliptikus túlélőfilmje volt, egy egyedi vezérfonalat színre víve, de szeptember 29-én távozik a Karate kölyök első és harmadik része is. A film az utóbbi években azért is kapott újra nagy hájpot, mivel a Cobra Kai-sorozat visszahozta a nosztalgiafaktort, és persze a filmek folytatását is.

Szeptember 30-án pedig Leonardo DiCaprio egyik legjobb filmje, az Eredet kerül le többek között a szolgáltató tárából.

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás