promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul szólalt meg a világhírű zenészlegenda a Strand fesztiválon, ledöbbentek a bulizók
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A zenész világsztár néhány magyar szóval lepte meg a Strand fesztiválon bulizókat.

Augusztus 26-áig tart az idei Strand fesztivál, az utolsó két napon többek között olyan fellépők koncertjein bulizhatunk, mint a Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, a Bagossy Brothers Company, Majka, a Wellhello, a Margaret Island, és a ValMar. Biztos, hogy az idei fesztivál is emlékezetes marad a résztvevőknek, bár hozzá kell tenni, hogy a világhírű jamaicai zenész DJ, Sean Paul elég magasra tette a lécet tavaly.

A szervezők eleinte féltek arról, hogy a világsztár megint lemondja a fellépését, mint 2019-ben, amikor beteget jelentett, de Sean Paul ezúttal nem okozott csalódást a rajongóknak - őrületes bulit csapott a Balaton-parton.

Sean Paullal akkor az Index készített interjút, amiben elmondta, hogy milyen viszony fűzi Bob Marley fiához, valamint azt is elárulta, hogyan tervezi tölteni a közelgő 50. születésnapját. Sokan meglepődtek azon, hogy a zenész magyarul is tud néhány szót, amit az edzőjétől, Borbély Lászlótól tanult. Sean Paulnak nagyon fontos, hogy a világ számos nyelvén ki tudja mondani, hogy "köszönöm", elmondása szerint mindig ez az első szó, amit valamelyik külföldi nyelven elsajátít.

Ez Magyarországon sem volt másképp, bár elismerte, hogy eleinte rosszul ejtette ki, hiszen a K betűt C-nek ejtette, de aztán tökéletesítette a kiejtését. A megtanult szavakat hallva a magyar közönség hatalmas ujjongásban és tapsolásban tört ki, Sean Paul pedig boldog volt, hogy örömet tudott szerezni az itteni rajongóinak, egyúttal megragadta az alkalmat, hogy a színpadon mutassa be a vízilabdaedzőjét, aki ezeket a szavakat tanította neki.

„Magyarország mindig hatalmas energia, mindig jól érzem magam a színpadon és fantasztikus a hangulat”

- fogalmazott az interjúban akkor a jamaicai DJ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás