promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél világ érte rajongott, 46 évesen rá sem ismerni Hollywood cicababájára, Sarah Michelle Gellar durván megváltozott az évek során
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most 46 évesen Hollywood egykori csinos pofikája, Sarah Michelle Gellar.

Sarah Michelle Gellar-t már 4 évesen felfedezte magának egy ügynök az egyik manhattani étteremben: be is hívták egy meghallgatásra, ahol mindenkit lenyűgözött. A Tudom, mit tettél tavaly nyáron, a Buffy a vámpírok réme, és a Scooby-Doo előtt olyan produkciókban kapott szerepet, mint a Spence for hire című sorozat, a Funny Farm, és az All my Children - utóbbihoz fűződik első főszerepe, amiért Emmy-díjra is jelölték.

1996-ban aztán jött a Buffy a vámpírok rémének meghallgatása, ahol eredetileg Cordella szerepét szerette volna megkapni, de végül a főszerepre választották ki. Miközben futott a széria, Sarah Michelle Gellar olyan horrorfilmekben játszott, mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, illetve a Sikoly 2. része - előbbiben ismerkedett meg Freddie Prinze Jr.-al, akivel aztán további filmekben szerepelt együtt - többek között a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron-ban, valamint az élőszereplős Scooby-Doo filmekben.


Gellar és Prinze Jr. 2002. szeptember 1-jén házasodott össze Mexikóban, majd a színésznő a ötödik házassági évfordulójukon megváltoztatta a nevét: azóta Sarah Michelle Prinze-nek hívják. Első közös gyermekük, Charlotte Grance Prinze 2009-ben, második gyermekük, Rocky pedig 2012-ben született meg.

Sarah Michelle Gellar az Eszementek című vígjáték-sorozat után döntött úgy, hogy egy időre hátat fordít Hollywoodnak, és ennek az elhatározásnak köze volt Robin Williams halálához is:

„Egész életemben dolgoztam. Amikor gyerekeim születtek – közvetlenül Robin halála után –, annyi minden volt az életemben, hogy azt mondtam: »kell egy kis szünet«. Muszáj ott lennem a gyermekeim korai, meghatározó éveinél. Muszáj volt szünetelnem, hogy olyan szülő lehessek, aki lenni szeretnék”

- árulta el egy interjúban a színésznő.

Így néz ki most 46 évesen Sarah Michelle Gellar:


(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás