promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 74 évesen Columbo-sorozat ikonikus tettese, akit brutális csapdába csalt Peter Falk
Borítókép:  ©Universal/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most az egyik legjbb rész ikonikus gyilkosa a Columbo-sorozatból.

A Columbo-sorozat a világ egyik leghíresebb szériája, évtizedek óta vetítik a tévében Magyarországon is, és mióta az első pilot epizód napvilágot látott 1968-ban, azóta a hadnagy óriási népszerűségnek örvend szerte a világon. Szabó Gyula magyarhangja pedig a csúcsra emeli Peter Falk karakterét. Állandó ismétlésben vagyunk a részekkel kapcsolatban, amelyek nem függnek össze, így mindegy is igazából, hogy nézzük az epizódokat. Valószínűleg nagyon sokan elkezdik keresni a szereplőket egy-egy rész megtekintése után, hogy épp melyik filmben látták őket korábban, vagy éppen milyen karrierjük volt a sorozatbeli szerep előtt vagy éppen után.

Sokszor azonban szomorúan látjuk, hogy az egykori színészek már nem élnek, sé ahogy távolodunk időben a részektől úgy bűvül sajnos a lista azon színészek sorával, akik már nincsenek köztünk. Ám néha meglepő felfedezést tehetünk a gyilkosokkal, főgonoszokkal kapcsolatban.

A Testvéri szeretet című epizód már a kilencvenes években készült, abban az etapban, amikor már nem készültek annyira jó epizódok, ám ez a rész kitűnik a többi közül, hiszen merőben húznak benne újat, és egy kicsit erőszakosabb is, mint a többi epizód, miközben kedvenc hadnagyunk még annál is jobban benne van a játékban, mint a többi epizódban.

A rész kisebb részt a lovin játszódik, nagyobb részt pedig egy farmon, a gyilkost pedig Georg Wendt játssza, a színész aki nemsokára betölti majd 75. életévét is. Hazájában elismert humorista is, és meglehetősen sok filmben láthattuk még Magyarországon is, az egyik leghíresebb szerepét a Gung Ho című filmben kapta Michael Keaton oldalán.

Így néz ki most Georg Wendt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás