promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Te is imádtad az Egy rém rendes családot? Így néznek ki most az őrülten vicces sorozat színészei
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte már alig lehet ráismerni a Bundy családra.

Magyarok milliói imádják még most is a legendás, 1987 és 1997 között futott Egy rém rendes család című komédia sorozatot, amiben megismerhettük a fájdalmasan vicces Bundy családot. Al Bundy (Ed O'Neill) volt a családfő, aki egy cipőboltban dolgozott, és bárhol máshol szívesebben lett volna, mint az őt kiszipolyozó családjával; Peggy (Katey Sagal) volt a pénzéhes feleség, aki elképesztően lusta volt; Kelly (Christina Applegate) volt a lányuk, a „tipikus buta, szőke lány”, akiért odáig voltak a férfiak; Bud (David Faustino) pedig a folyton kanos, nagydumás öcsike, akinek szinte sosem jöttek össze a dolgok – és akármennyi poénos gorombaságot dobtak egymás fejéhez, mindig összetartottak, amikor kellett.

Itt lehet megtekinteni az egyik leglegendásabb jelenetet az Egy rém rendes családból, amit azóta is sokszor emlegetnek és felidéznek a hazai nézők:

Egészen furcsa belegondolni, hogy már 26 év telt el az Egy rém rendes család fináléja óta. Annyira beleépült a kollektív tudatunkba ez a széria, hogy olyan, mintha egy időkapszula lenne, az agyunk pedig alig tudja feldolgozni, hogy a benne szereplő színészek bizony az elmúlt évtizedekben rendesen megváltoztak – ez persze természetes, inkább az lenne döbbenetes, ha nem így lenne.

A Bundy család négy sztárja közül többen is igazán impozáns karriert építettek fel maguknak Hollywoodban, olyan is volt, akinek még az Egy rém rendes család sikerét is sikerült túlszárnyalnia – de persze akárhol is tűntek fel, a magyar közönség számára mindig ők maradtak/maradnak Al, Peggy, Kelly és Bud Bundy, akik olyan sok évig folyamatosan megnevettettek minket.

Biztosan sok rajongót foglalkoztat, hogy vajon hogy néznek ki most az Egy rém rendes család sztárjai, ezért itt az ideje, hogy megmutassuk őket:

Az Al Bundy szerepében tündöklő Ed O'Neill a gigantikus sikert aratott Modern család című sorozatának fináléja után visszavonult 2020-ban, de most állítólag egy minisorozaton kezdett el dolgozni, ami elvileg jövőre érkezik. A jelenleg 77 éves színész az évtizedek során olyan filmekben tűnt fel, mint például a Wayne világa, A csontember vagy a Ford Fairlane kalandjai – ez elvileg az utolsó nyilvános fotó róla, a Modern Családból ismert Sofía Vergara szerepel mellette:

A Peggy Bundyként ismert Katey Sagal is nagyon impozáns karriert futott be, óriási sikereket aratott a televízióban, egyebek között a Kemény motorosok című sorozatban is szerepelt, ráadásul a hangja is ikonikus lett, hiszen ő alakítja Leela karakterét a Futurama című animációs szériában – így néz ki a most is futó The Conners című sorozatban a 69 éves színésznő:


Kép: Profimedia

A Kelly Bundyt alakító Christina Applegate egy nagyon ismert vígjátékszínésznő lett, rengeteg komédiában láthattuk őt az évtizedek során. Ilyenek például a Rossz anyák, Elhajlási engedély, A híres Ron Burgundy legendája és a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se! is. A színésznő nemrég bejelentette, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála, így a súlyos betegség miatt sajnos visszavonult – így néz ki most, 51 évesen:


Kép: Profimedia

És végül Bud Bundy, azaz David Faustino, aki sajnos közel sem lett akkora sztár, mint a színésztársai, pedig ő is folyamatosan dolgozott, és még most is aktív. Ettől függetlenül azért feltűnt pár érdekes alkotásban, hiszen láthattuk egyebek között a Törtetőkben, a Dr. Csontban, illetve a Sharknado 4. részében is – így néz ki 49 évesen a színész:


Kép: Profimedia

Szerinted ki változott a legtöbbet?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás