promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzeneggert Magyarországon lenyomta a fülledt erotika
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, melyik sorozatok voltak a magyarok kedvencei 2023 első felében. A listában sok meglepetés van.

Annyi streamingszolgáltató érhető már el Magyarországon is, hogy az ember tényleg a bőség zavarában van, mikor azon gondolkozik, hogy éppen hol keressen magának valami darálható sorozatot. Már évközben is igen sokan néztek valamilyen saját gyártású produkciót akár a Netflixen, akár az HBO Maxon, akár a SkyShowtime-on, de tény, hogy miután bejelentették a 75. Emmy jelöltjeit, néhány sorozatnál megugrott az érdeklődés.

A Magyar Filmadatbázis idén is készített egy listát, amiben azt láthatjuk, hogy melyik sorozatok voltak a magyarok kedvencei 2023 első felében. A listában van néhány igen érdekes meglepetés is, de bizonyos esetekben semmi váratlan nem ért minket.

Az első helyen a 24 Emmy-jelölést besöpört The Last of Us áll, ami az HBO Max saját gyártású sorozata. A történet 20 évvel a modern civilizáció pusztulása után játszódik. Joelt, a tapasztalt túlélőt felbérelik, hogy csempéssze ki Ellie-t, egy 14 éves lányt a nyomasztó karantén-zónából. Ami egy kis munkának indul, hamarosan brutális, szívszorító utazássá válik, mivel mindkettőjüknek át kell szelniük az Egyesült Államokat, és egymásra vannak utalva a túlélésben.


A lista második helyén a Netflix fülledt erotikájú Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet című sorozata áll, ami igazából a Bridgerton család előzménye. Ez a széria Charlotte királynő felemelkedésére és hatalomra jutására épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult és teremtette meg a Bridgerton sorozat világát.


A lista harmadik helyén is egy Netflixes sorozat végzett, mégpedig az Éjjeli ügynök című kémthriller. Egy alacsony beosztású FBI-ügynök, Peter Sutherland a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög; egészen addig az éjszakáig, amikor mégis megszólal, és Peter belekeveredik egy összeesküvésbe, amely egészen az elnöki irodáig vezet.


Továbbra is maradunk a Netflixnél: a negyedik helyre A diplomata került fel, ami Keri Russell és Rufus Sewell főszereplésével a világpolitika frontvonalába viszi a nézőt, miközben ügyesen fűzi a thrillerbe a romantikus szálakat. A történet szerint egy karrierdiplomata Anglia nagyköveteként kénytelen egyszerre megküzdeni új munkaköre kihívásaival és zavaros házasságával egy nemzetközi válság közepette.


Az ötödik helyre fért csak fel Arnold Schwarzenegger tévés sorozata, a Fubar, ami ugyancsak a Netflix kínálatában érhető el. A sorozatban a veterán akciósztár egy visszavonult CIA-ügynököt játszik, akit egy fontos feladat miatt újra megkeresnek, és ezalatt a küldetés alatt szembesül azzal, hogy a lánya is titokban a CIA-nak dolgozik. Rájönnek, hogy egész kapcsolatuk hazugság volt, és valójában egyáltalán nem ismerik egymást. Most azonban kénytelenek együtt dolgozni.


Úgy látszik, ez az év is a Netflixé lesz, hiszen a hatodik legnépszerűbb sorozat is náluk érhető el. A Balhé története szerint országúti incidens olyan viszályt szít két idegen – egy sikertelen kivitelező és egy elégedetlen vállalkozó – között, amely a legsötétebb oldalukat hozza ki belőlük.


A hetedik helyen végzett az HBO Max-on látható Szerelem és halál című amerikai krimi-dráma, amiben két, templomba járó házaspár élvezi a békés texasi kisvárosi családi élet örömeit, amíg egyikük a kezébe nem vesz egy fejszét. A széria főszerepeiben Elizabeth Olsen-t és Jesse Plemons-t láthatjuk.


A nyolcadik helyen az Apple TV+ új sci-fi sorozata, A siló áll, aminek sztorija szerint a férifak és a nők egy hatalmas földalatti silóban élnek, ahol rengeteg előírás van. Ezekről azt hiszik, hogy megvédik őket a felszínen lévő mérgező és elpusztult világtól. A sorozat főszereplője Rebecca Ferguson.


A kilencedik helyen szintén az Apple TV+ produkciója van, mégpedig Az eltérített járat, aminek a főszereplője Idris Elba. Amikor a KA29-es járatot eltérítik a Dubajból Londonba tartó hétórás út során, Sam Nelson - a tapasztalt vállalati tárgyaló - megpróbálja szakmai tudását felhasználva megmenteni a fedélzeten lévőket.


A top 10-es listát a SkyShowtime zárta a Star Trek: Különös új világokkal. Ez az eredeti Star Trek előzményeként szolgáló új széria a franchise 14. sorozata, amiben Christopher Pike kapitány és a USS Enterprise (NCC-1701) csillaghajó legénysége a 23. században új világokat fedeznek fel a galaxisban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás