promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Polgárpukkasztó dolgot közvetített a TV2 Nagy Feró kertjéből, ebből még nagy botrány lehet
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Feró otthonában járt a kamera, élő műsorban történt meg az, amiből még botrány lehet.

Olyat már láttunk, hogy az M1 híradójában részegen jelentkezett be a riporter, de olyanra talán még sosem volt példa, hogy az egyik vezető televíziós csatorna reggeli, élő műsorában pálinkáztak volna a kamera előtt. Márpedig most pontosan ezt láthatták a TV2 nézői, akik szerda reggel a Mokka című műsort követték figyelemmel.

Hederman Stella Nagy Feró gyönyörű kertjébe látogatott el a stábbal, ahol ízletes körtét kóstolt, majd amikor a stúdió átadta nekik a szót, megjelent a Kossuth-díjas énekes egy tálcával, amin néhány kupicás pohár, valamint egy szilvapálinkával teli üveg volt.

Nagy Feró jó vendéglátó révén azonnal megkínálta a csinos riportert az értékes nedűvel, aki el is fogadta. A nézők közül biztos akadtak olyanok, akik szintén belekortyoltak volna Feró házipálinkájába, de valószínűleg olyanok is lesznek, akik polgárpukkasztónak, botrányosnak fogják találni, hogy a TV2 élő adásában pálinkázgatott a csatorna egyik dolgozója.

A beszélgetés során kiderült, hogy a kertben álló hatalmas körtefa terméséből hamarosan jelentős mennyiségű pálinka fog készülni; ahogy Feró számolta, nagyjából 50 liter lesz belőle. A körték már szemmel láthatóan elkezdtek lepotyogni a fáról, az énekes mondta is a riporternek, hogy kóstoljon meg egyet, majd miután Stella beleharapott a gyümölcsbe, a nemzet csótánya még hozzátette:

„Csak vigyázz, nehogy a kutyasz*rt szedd fel!”

Nagy Feróék otthon és mesés kertje Őrbottyánon található, ahol korábban haszonállatokat is tartott, de most már nem tudna velük annyit foglalkozni, mint kellene. Így aztán most már csak veteményese, gyümölcsfái vannak, no meg persze medence, és játékok az unokák számára.

Nézz körbe te is Nagy Feró álomszép kertjében!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás