promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: megszűnik az egyik magyar tévécsatorna
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Augusztustól nem létezik ez a magyar tévécsatorna.

Július 31-én megszűnik az egyik magyar tévécsatorna. A Media1 a Vodafone Magyarország általános szerződési feltételeinek változásában szúrta ki, hogy augusztustól ez a csatorna már nem lesz elérhető.

„3. Az ÁSZF és a Kiemelt Üzleti ÁSZF, 1. sz. Szolgáltatások leírása mellékleteinek 1. sz. Csatornakiosztás függelékeiből a Szolgáltató érdekkörén kívül eső ok miatt törlésre kerül a FIX TV műsorcsatorna, mivel Partnerünk tájékoztatása alapján az érinett műsorcsatorna 2023. július 31-én megszűnik”

- olvasható a Vodafone-nál.

A közösségi besorolású FIX TV annak idején úgy hirdette magát az interneten, mint egy csatorna, aminek az a célja, hogy az egész család televíziója legyen. A FIX TV több generációt akart megszólítani széleskörű műsorválasztékával és mindezt lendületes, fiatalos, interaktív, egyben abszolút politikamentes környezetben akarta csinálni.

A csatorna még 2010-ben indult el az előtte éppen megszűnt fix.tv utódjaként. Azóta eltelt 13 év, de valószínűleg az ország tévénézőinek zöme nem is hallott még erről a csatornáról, nemhogy bármikor is vetett volna akár egy másodpercet is a műsoraira.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás