promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megbotránkoztató képen a 74 éves Gérard Depardieu, lesújtó így látni a francia színészóriást
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felkavaró kép készült a 74 éves Gérard Depardieu-ről.

Gérard Depardieu az egyik leghíresebb és legkedveltebb francia színész, aki 1967 óta összesen 245 mozgóképes produkcióhoz adta a nevét. Legutóbb a Diane de Poitiers című minisorozatban láthattuk Nostradamus szerepében, de további két produkciója is be van már jegyezve az IMDb-oldalán: ebből az egyik az utómunka fázisban lévő Twins (Ikrek).

Persze Gérard Depardieu-ra elsősorban az olyan filmek miatt fogunk örökké emlékezni, mint a Pofa be!, az Asterix és Obelix, az 1492 - A Paradicsom meghódítása, A balfácán, a Segíts, mumus!, a 102 kiskutya, vagy A vasálarcos - utóbbiban ő játszotta Portost. Kevesen tudják, de annak idején Friderikusz Sándor műsorában is szerepelt; 1996-ban látogatott Magyarországra, hogy beszélgessen a hazai televíziózás nagyágyújával.


A francia színészóriás igen sokat hízott az elmúlt évtizedek alatt, ami miatt sokan aggódnak az egészségéért, de akadnak olyanok is, akik szerint öregkorára már kicsit el is vesztette a józan eszét. A közösségi médiában szó szerint "szenilisnek" nevezték őt, miután kikerült róla egy friss fotó, ahogy az utcán könnyít magán. A nyilvános vizelésről igen megbotránkoztató felvétel készült, amit egy német Twitter-felhasználó is megosztott.

Azt nem tudni, hogy a színész miért éppen egy kocsi mellett végezte el a dolgát, de egyesek szerint lesújtó ilyennek látni kedvenc francia művészüket.

Így néz ki 74 évesen Gérard Depardieu:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás