promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most túl messzire ment a Netflix, ezzel a húzásukkal magukra haragították a felhasználókat
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Netflix legújabb döntése miatt háborognak a felhasználók.

A Netflix a világ egyik vezető streamingszolgáltatója, aminek a kínálatában megszámlálhatatlan mennyiségű sorozat és film közül válogathatunk. Ezek között azonban nagyon sok olyan produkció van, aminek ha lejár a licensze, akkor lekerülnek a platformról. Érdemes tehát figyelni, hogy egyes filmek vagy sorozatok meddig maradnak fent, nehogy akkor jusson eszünkbe megnézni, mikor már nem lekerült a kínálatból.

Július 31-én egy nagyobb szelektálás lesz majd a Netflixen, ami bár a sorozatokat nem, de a filmeket nagyon is érinti.

2014-ben mutatták be a Need for Speed című filmet, ami megpróbálta meglovagolni a Halálos iramban sikerét, de nem is robbantott annyira a kasszáknál, és a nézők sem voltak elragadtatva tőle, így aztán soha nem is kapott folytatást. Többek között ez is lekerül majd a Netflixről a hónap végén.

Történet: Az autószerelő Tobey versenyautókban utazik. Amikor a csőd szélére kerül, vonakodva, de összeáll a gazdag és arrogáns egykori NASCAR-pilótával, Dino Brewsterrel. A fickó azonban átveri, és Tobey ártatlanul rács mögé kerül. Két évvel később szabadul, és bosszút akar állni Dinón. Ehhez kapóra jön a hírhedt De Leon-futam. Ám ahhoz, hogy időben befusson a versenyre, minden akadályt? beleértve a zsarukat és Dino embereit - le kell küzdenie a keleti parttól a nyugati partig. A népszerű videojáték alapján.


A Gerald Butler főszereplésével készült Támadás a Fehér Ház ellen a színész egyik legnépszerűbb akciófilmje, ami két folytatás is kapott. Jelen pillanatban még a trilógia mindhárom része elérhető a Netflixen, de hamarosan ez változni fog, ugyanis a London ostroma alcímet viselő második rész szintén el fog tűnni a süllyesztőben. Hogy mi ennek az oka, azt nem tudni.

A nagysikerű akciófilm folytatása Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét. Csak három ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy brit MI-6 ügynök, aki jogosan nem bízik senkiben.


Michael Bay egyik kellemes meglepetése volt a 13 óra: Bengázi titkos katonái című film, amiben John Krasinski és Pablo Schreiber volt a főszereplő. Ezzel a produkcióval a Transformers és az Armageddon rendezője ismét bebizonyította, hogy nem csak a lelketlen sztoris, látványos robbantgatásokhoz ért.

A film hat biztonsági őr megrázó történetét mutatja be, akik 2012. szeptember 11-én felvették a harcot a líbiai bengázi amerikai diplomáciai képviselet és CIA létesítményét is lerohanó terroristákkal.


Végezetül pedig kikerül a kínálatból a Joh Wick első része, amiben Keanu Reeves halomra öli azokat, akik megölték a kutyáját. Az akciódömpinges produkció azóta három folytatást kapott, A széria 4. felvonását idén mutatták be a mozikban, és már az ötödik etapot is bejelentették.

Történet: John Wick nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki - nincs szüksége többre. De egy nyugdíjas bérgyilkos nem pihenhet. És amikor bántják, ő sem marad tétlen. Előveszi rég elrejtett fegyvereit, és elindul véres bosszúhadjáratára. Egyetlen ember harcol gengszterek és bérgyilkosok egész hadserege ellen, New York pedig valódi csatatérré válik. És az őrült, véres ütközetben mégsem egyértelmű, ki fog győzni: a gyilkosok légiója vagy a magányos harcos. Hiszen ő John Wick.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás