promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar takarítónő nevétől hangos New York
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vujity Tvrtko új videójában Barbival beszélgetett, aki New York mocsokgyilkosa, története pedig igazán egyedülálló.

Barbi, a székesfehérvári lány videói a neten óriási népszerűségnek örvendenek, több százezres megtekintésszámmal büszkélkedhet, miközben szó szerint a tízmilliós nagyváros, New York mocskát takarítja fel. A YouTube-ra feltöltött videói láttán olyan világba csöppenhetünk bele, a nagyváros olyan arcát ismerhetjük meg a képkockákon, amely eddig nagyrészt sötétségben maradt, nem látszódott a kíváncsi szemek előtt sem, de Fodor Barbi most láthatóvá tette, a videós blogja pedig egyre népszerűbb a világon, és persze Amerikában is.

Vujity Tvrtko, Barbival készült izgalmas beszélgetése itt tekinthető meg. A története, amit Tvrtkoval is megoszt, igazán egyedülálló.

A székesfehérvári születésű Fodor Barbara százezrek által figyelt motivációs extrém takarító lett Amerikában, a mocsok elleni küzdelem élharcosa, és minden nap arra vállalkozik, hogy a pokoli mélyére szálljon, a lehető legmocskosabb lakásokat takarítja, méghozzá mindezt ingyen. 

Vujity Tvrtko olyat mutatott a Tvrtko a Föld Körül című csatornáján, amit először ő maga sem akart elhinni. Barbi története nem mindennapi, egy lányról szól, aki először el akarta dobni magától az életét, de az élet végül máshogy döntött, ma pedig már mások életét menti furcsa misszójával, az extrém takarítással. És Fodor Barbara, aki a Clean with Barbie nevű oldalán folyamatosan osztja meg a döbbenetes videókat, lassan a gigantikus világváros "takarító" sztárja lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás