promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közfelháborodást okozott a Netflix, ekkora sunyiságot még senki sem látott
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Netflix sokakat kiakasztott a furcsa bejelentésével.

Magyarországon is rengetegen használják a Netflixet, hiszen tele van remek filmekkel, sorozatokkal és egyéb alkotásokkal, ráadásul általában gyors és megbízható. A streamingóriás nemrég mondhatni háborút indított a megosztott előfizetések ellen, ugyanis hazánkban is sikerült kiszűrnie a „vendég” felhasználókat, ez a húzás pedig elvileg szépen bevált, ugyanis közülük sokan előfizettek ezek után.

A Netflix továbbra is hozza a nézőknek a sikervárományos alkotásokat, illetve a kultikus filmek, sorozatok folytatásait, amiket már nagyon sokan várnak. Ilyen például a 2019-ben indult Szexoktatás című ifjúsági széria 4. évada is, ami szeptember 21-én érkezik a platformra. A sorozat az utóbbi években már-már kultikus státuszba emelkedett, ugyanis olyan őszintén beszélnek benne bizonyos szempontból kellemetlen, tabunak számító témákról, hogy azzal sokaknak segítenek a készítők.

Most sokan kiakadtak a Netflix miatt, ugyanis a streamingszolgáltató úgy jelentette be a Szexoktatás végét, hogy az új évad előzetesének végére biggyesztette, hogy amúgy ez lesz az utolsó szezon – ez a módszer pedig mondhatni közfelháborodást keltett, sokan sunyinak nevezték a platformot.

A Szexoktatás egy sokak számára kiemelten fontos alkotás, minden évadot rengetegen követnek és szeretnek, éppen ezért nem tetszett a rajongóknak, hogy így kellett megtudniuk a Netflixtől, hogy hamarosan búcsúzniuk kell a kedvencüktől. Bár sokan már sejtették, hogy ez lesz, ugyanis több színész is kiszállt az utóbbi hónapokban, illetve az egyik főszereplő is kapott egy hatalmas projektet (Ncuti Gatwa lesz a Doctor Who új sztárja, ami valóban óriási dolog), szóval véget ér egy korszak.

Itt lehet megnézni a Szexoktatás 4., és egyben utolsó évadának magyar feliratos előzetesét – szeptember 21-én érkezik a Netflixre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás