promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs egy földönkívülivel beszélgetett? Videón a döbbenetes eset
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki meglepődött a stúdióban, Sebestyén Balázs nehezen tudta kezelni a helyzetet.

Jelenleg Sebestyén Balázs az ország egyik legismertebb, legsikeresebb televíziós (és rádiós) személyisége, de nagyon hosszú utat kellett megtennie idáig. Sokan a Z+ csatornán ismerték meg őt, sokan pedig az RTL-en, az utóbbi években számtalan műsorban szerepelt a Való Világtól kezdve egészen az Álarcos énekesig – viszont volt egy olyan produkciója, ami örökre beírta magát a hazai tévétörténelembe.

2003-tól egészen 2008-ig futott az RTL Klubon a Balázs show című műsor, ami olyan volt, mint a Mónika show, csak néha jóval furcsább. Sebestyén Balázs érdekes emberekkel beszélgetett a programban, amiben néha egészen meghökkentő alakok tűntek fel. A közönség persze nagyon szórakoztatónak tartotta őket, de megesett, hogy olyasmit mondtak ezek a szereplők, amivel tényleg mindenkit kiakasztottak – ilyen volt Erzsi is.

A 47 éves Erzsi állítólag egy földönkívüli, aki az Írisz bolygóról jött, és rendszeresen kommunikál az idegenekkel egy fura nyelven – sőt, még a stúdióban is megmutatta, hogyan, de ámulat helyett nevetést kapott az emberektől.

Elég zavaros volt, amiket Erzsi mondott, ugyanis egyszer azt állította, hogy az idegenek megszállják az emberek testét, és volt, hogy beültetett mikrochipekre hivatkozott. Elmondása szerint még meg is látogatták őt az űrlények, ráadásul a fia, illetve a párja is ott voltak vele, de ők elmenekültek – felkavaró dolgok ezek, de úgy tűnt, hogy a stúdióban nem igazán hisznek neki.

A közönség tagjai gúnyos mosollyal hallgatták Erzsi beszámolóját, de nagyjából akkor szakadt el mindenkinél a cérna, mikor a nő megmutatta, hogyan kommunikál az idegenekkel: elővett egy láncot, fellógatta, majd „igen/nem” reakcióknál különböző irányokba „lengette” azt – ő is tisztában volt vele, hogy mennyire furcsa az egész szituáció, volt, hogy el is mosolyodott a felvételen, a végén pedig kicsit felhúzta magát a reakciókon.

Sebestyén Balázs szája tátva maradt, hirtelen szinte köpni-nyelni nem tudott a titokzatos nő történetétől, a végén pedig próbálta elsimítani a helyzetet és mindenkit megnyugtatni, hogy nem gúnyolódnak Erzsivel az emberek, csak nagyon furcsa ilyesmit hallani – itt lehet megtekinteni a legendás jelenetet a Balázs show-ból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás