promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban piálásra buzdított a közmédia, a részeg riporter az M1 híradójának egyik gyöngyszeme
Borítókép:  Médiaklikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A közmédia többször is élő adásban népszerűsítette az alkoholfogyasztást.

Bár a nézők korábban Marsi Anikót gyanúsították meg azzal, hogy részegen vezette a Tények egyik adását, valójában a közmédia az, aki nem egyszer élő adásban reklámozta és népszerűsítette az alkoholfogyasztást.

2019. június 10-én egy igen érdekes baki csúszott az egyik időjárás-jelentésbe, amiben a közmédia időjósa felhívta a figyelmet az országban akkor tomboló hőségre, majd elmondta, hogy kánikula idején mivel védekezhetünk a nap ellen, és mi az, amit mindenkinek fontos betartania.

Miután elmondta, hogy 11 és 15 óra között ne tartózkodjunk a napon, és hogy viseljünk fejet, arcot, és vállat védő kalapot és felsőt, emlékeztette a nézőket arra, milyen fontos ilyenkor a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Ezen a ponton kicsit megfeledkezhetett magáról a csinos műsorvezető - vagy minden gondolata már az esti bulizás és idogálás körül forgott -, véletlenül azzal a jótanáccsal búcsúzott a nézőktől, hogy

„Fogyasszanak elegendő alkoholt”.


De nem ez volt az egyetlen olyan baki, ami mögött az alkohol állt. Az M1 híradója a méltán népszerű Bajai Halfőző Fesztiválról tudósított, csak a közmédia Kunigunda útján található kényelmes, klimatizált székházában senki sem számított arra, hogy a helyszínen tartózkodó riporterüket közben teljesen magával ragadja a rendezvény hangulata, és a résztvevőkkel együtt ő is felönt a garatra néhány kupicával. Szegény Péter végig sem tudta mondani, amit akart, a mondat közepén elvették tőle a szót.


Ebben a riportban csendült fel egyébként másodszor a "népsz*pás" kifejezés, amit pont az a hírolvasó hölgy alkotott meg egy apró nyelvbotlással, aki a Bajai Fesztiválos riportnál is vezette az M1 híradóját. Annak idején a húsvéti hagyományokkal kapcsolatban konferált fel egy riportot, de a népszokás helyett valami egészen más értelmű szó csúszott ki a száján.

Többek között ezt is visszanézhetitek az alábbi összeállításban, az elmúlt évek legjobb televíziós bakijaiból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás