promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérlázító a Netflix legújabb húzása, világszerte háborognak a felhasználók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix ízléstelen döntése teljesen felháborította az embereket.

A Netflixet egyébként is sokan kritizálják, most viszont olyan vérlázító döntést hoztak, ami üzleti szempontból biztos jó ötletnek tűnt, viszont semmiképp sem mondható empatikusnak.

A streamingszolgáltatónál ugyanis úgy határoztak, hogy július 1-jén visszahelyezik a kínálatba James Cameron 11 Oscar-díjjal jutalmazott, Titanic című alkotását. Ezzel még önmagában nem is lenne probléma, ha mindezt nem a Titan nevű tengeralattjáró tragédiája után pár nappal közölték volna.

A felhasználók világszerte felháborodtak ezen a döntésen, véleményük szerint a Netflix ezzel bebizonyította, hogy ők még egy ilyen szörnyű eseményen is csak nyerészkedni akarnak, sokan azt mondják, hogy a streamingszolgáltató kihasználja a tragédiát. Kétség sem fér hozzá, hogy a Titannal történtek után többen is újra akarják majd nézni a Leonardo DiCaprio és Kate Winslet főszereplésével készült produkciót, de joggal merül fel a kérdés,

hogy vajon csak véletlen egybeesésről van szó, és a Netflix egyébként is vissza akarta tenni a Titanicot a kínálatába, vagy tényleg egy érzéketlen húzás volt ez a részükről?

A vállalat egyelőre nem reagált a botrányra, de a közösségi médiát máris elözönlötték a mémek; sőt volt olyan, aki azzal poénkodott a streamingszolgáltató posztja alatt, hogy

„OceanGate cameo is lesz?”.

Olyan is volt, aki elkészítette a "Lost Titan" kitalált film plakátját - rajta a Netflix logójával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás