promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen változás az RTL-nél és a TV2-nél, ezentúl minden más lesz
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonnali változások jönnek mindkét kereskedelmi csatornánál.

Június 19-én elindult a nyári időszámítás a kereskedelmi televíziós csatornáknál is, ez pedig azt jelenti, hogy mind az RTL, mind a TV2 komoly változásokat ezközöl a műsorrendjében. Ahogy azt már megírtuk, a Szerencsekerék 4. évadának adásai elfogytak, de ezután sem maradunk Kasza Tibi nélkül, a TV2 ismétléseket ad le a jól megszokott időpontban.

Azonban nem csak régi műsorokat vagyunk kénytelenek nézni egész nyáron, az RTL-en új adásokkal tér vissza egy legendás vetélkedő, ami korábban a LifeTV-n, illetve a TV2-n futott nagy sikerrel. Alább mutatjuk, milyen nyári műsorrendre áll át a két vezető csatorna.

Sokak örömére nemsokára véget ér a Tippelj és vidd el, és június 26-án elindul az Activity. A 18:55-kor kezdődő Fókusz után 20:10-től láthatjuk majd a játékos talkshowt, amiben olyan hírességek fognak mutogatni, rajzolni, és körülírni, mint például Ábel Anita, Havas Henrik, Hajdú Péter, Nádas György, Király Viktor, Szellő István, Lovász Laci, Schobert Lara, és Puskás-Dallos Peti.


A főműsoridő második felében A mi kis falunk ismétléseit láthatjuk majd, ami 21:15-re kerül át, emiatt pedig az RTL Híradó - Késő esti kiadása is 25 perccel előbb, 22:30-kor fog kezdődni. 23 órakor pedig a Cápák között 5. évadának ismétlése fogja zárni az esti programot.

A hétvégét illetően nem lesz változás: szombaton a Fókusz Plusz, vasárnap pedig a Cobra 11 után filmek következnek.

Most pedig lássuk a TV2 nyári kínálatát!

Június 26-tól továbbra is 18:45-kor fog kezdődni a Tények Plusz, amit 19:50-kor a Szerencsekerék ismétlése fog követni. Utána viszont már történni fog egy változás, ugyanis lekerül a Nagy Ő ismétlése a képernyőről, és A hegyi doktor újra rendel 15. évadának epizódjai váltják fel. Igaz, ezeket is már láthattuk tavaly a TV2-n. 22:30-tól pedig az Újratervezés korábbi adásai zárják az estét.

A TV2 hétvégéje hasonlóan épül majd fel, mint az RTL-é. Szombaton a Tények Plusz után filmek lesznek láthatók, de vasárnap egész este nemzetközi produkciók érkeznek majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás