promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félholtra tépte a fiút egy oroszlán, az apja otthagyta, bosszúszomjas vadász lett belőle
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges képességei lettek az oroszlán megtámadta fiúnak.

Egy fiú, akit kiskora óta arra nevelt az apja, hogy ne kegyelmezzen a prédáinak. A fiú közösen vadászott az apjával, de amikor eljött az ideje, hogy maga terítsen le egy oroszlánt, nem tudta meghúzni a ravaszt, és az állat rögtön rávetette magát. Miután félholtra tépte őt, az apja magára hagyta - mondván ugyanolyan gyenge, mint az édesanyja volt.

Csodával határos módon a fiú mégsem halt bele a sebeibe, hanem a vére összekeveredett az oroszlán vérével, ezáltal olyan különleges képességekre tett szert, amik miatt egy bosszúszomjas vadász vált belőle.

Kraven, a vadász nem ismeretlen karakter a Marvel rajongóknak, hiszen régóta szerepel a Pókember-képregényekben, mint a hálószövő egyik ellenlábasa. A Sony most ezzel a legendás figurával építi tovább a Pókember-nélküli Pókember Univerzumát, amit előtte olyan produkciók indítottak el, mint a Venom 1. és 2. része, valamint a Morbius.

A címszereplőt Aaron Taylor-Johnson alakítja, akitől egyáltalán nem áll távol a képregényfilmek világa, hiszen korábban ő játszotta a Ha/Ver-filmek főszerepét, illetve a Bosszúállók: Ultron korában ő volt Higanyszál. Filmbeli apját pedig Russell Crowe játssza, akit legutóbb Zeusz megformálójaként láthattunk a Thor: Szerelem és mennydörgés-ben.

A Kraven, a vadász valamikor októberber kerülhet a mozikba, de már most érkezett hozzá egy igen izgalmas előzetes, ami alapján joggal reménykedhetünk végre egy igazán ütős, zúzós, brutális Marvel/Sony-alkotásban. Úgy látszik, a Sony végre tanult a legfőbb hibájából, hogy óvatoskodó gyerekfilmet csinált Venomból és Morbiusból is, a Kravennek viszont már a trailerében fröcsög a vér, és röpködnek a kiharapott testérszek. Szóval egy fantasztikus, korhatáros popcorn-mozira ülhetünk majd be ősszel.

A Kraven magyar feliratos előzetese alább nézhető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás