promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő volt az ország Bögyös Macája, 55 éves a Hamis a baba sztárja, Kopekin Györgyi
Borítókép:  port.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kopekin Györgyi 24 évesen volt Bögyös Maca.​

1991-ben mutatták be a Hamis a baba című filmet, amiben a Bujtor István játszotta Ötvös Csöpi, és a Kern András által megformált Kardos doktor drogcsempészek nyomába eredt. Az ügyben nagy segítségükre volt Bögyös Maca, akit a fedőneve (BM) miatt sokan a Belügyminisztériumnak hittek egészen addig, amíg a színésznő meg nem jelent először a képen.

A hatalmas mellekkel megáldott Kopekin Györgyi mindössze 24 éves volt, mikor a Hamis a babában játszott, és a való életben is egy bögyös maca volt. A fiatal nő már 16 éves korában levetkőzött a Duci magazinnak, az 1983-as lapszámban volt látható.

Biztosan sokan emlékeznek rá egyébként, hogy Györgyi Bujtor István filmjében is pucérkodott.


Hagyományos színészi karrierje a népszerű magyar film után ki is fulladt, ugyanis Németországba költözött, hogy Georgina Lempin, Georgina Lempkin, Georgia Kist, Christina Schwarz, Peggy Sunshine, és sok másik művésznéven pornófilmekben szerepeljen. Legalább 20 felnőttfilmes alkotást vállalt el - ezek közül az első nyolcat még 1991-ben forgatta.

Pornós pályafutása mindössze néhány évig tartott, utolsó korhatáros produkciója az 1995-ös Itsy Bitsy Bang Bang volt, ezek után már csak férfimagazinokban és egy nürnbergi sztriptízbárokban vetkőzött. Miután visszavonult, férjhez ment, és két gyermeke született.

Információk szerint még most, 55 évesen is Németországban él a családjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás