promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván megváltoztak a Macska-jaj színészei 25 év alatt, így néznek ki most a főszereplők
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Macska-jaj sztárjait alig lehet felismerni, rengeteget változtak.

Kevés olyan film van, amit annyira imádnak a magyarok, mint az 1998-ban bemutatott Macska-jajt. A zseniális Emir Kusturica díjnyertes alkotása egyből megtalálta a helyét a közönség szívében a mókás karaktereinek és a sírva röhögős beszólásoknak köszönhetően, most is naponta idézik belőle a poénokat az emberek – itt lehet megtekinteni az egyik ikonikus jelenetet a mesterműből:

A Macska-jaj tipikusan egy olyan film, amit bármikor meg lehet nézni, hiszen minden van benne, ami kell: izgalom, humor, romantika és sok-sok meglepetés. Egy valóban örökérvényű alkotásról van szó, ami most, 25 év elteltével is legalább olyan remek, mint annak idején, vagyis minden bizonnyal évtizedek múlva is pontosan úgy fogja élvezni a közönség – ez is bizonyítja, hogy milyen speciális Emir Kusturica munkája.

Biztosan sokan emlékeznek még a Macska-jaj színészeire, hiszen szinte beleégett a retinánkba az arcuk, viszont egyikből sem lett akkora gigasztár, hogy most is rendszeresen lássuk őket – ezért úgy gondoltunk, hogy megmutatjuk, mennyit is változtak negyed évszázad alatt.

A Macska-jajnak több főszereplője is van, hiszen van a szerencsétlen Matko (Bajram Severdzan), aki belemegy, hogy hozzáadja a Zare nevű fiát (Florijan Ajdini) egy mondhatni őrült gengszter (Srdjan Todorovic) lányához, de persze ez nem tetszik a fiúnak, hiszen az ő szíve már foglalt, ugyanis beleszeretett a vadóc Idába (Branka Katic) – szóval vannak bonyodalmak, de aki látta a filmet, az tudja, hogy szép, kerek történetet kapunk, amit mindig élvezet lesz átélni.

Így néz ki manapság az imént említett 4 színész, akik felejthetetlenné tették a Macska-jajt – természetesen sokat változtak az elmúlt 25 évben, hiszen van, aki egészen felismerhetetlen lett:

 

Ha valaki szeretne még egy kicsit elmerülni a nosztalgiában, alábbi cikkünkben megmutatjuk, hogy néz ki most Jean-Claude Van Damme ellenfele a Véres játék című filmből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás