promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 43 évesen a Trója című film csúcsbombázója, aki az ágyába csábította Brad Pittet is
Borítókép:  ©Warner Bros film/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Trója a világ egyik leglátványosabb történelmi filmje, amelyet az irodalom ihletett.

A Trója egy három és fél órás időutazás abba a korszakba, amikor elindult egy háború egy gyönyörű nő miatt, hogy kinek legyen a felesége. Görögország megindult Trója és Párisz herceg ellen, és a világ egyik legnagyobb háborúja robbant ki a gazdag város falai alatt, ahol többek között emberek és félistenek harcoltak, és néha az istenek is beleszóltak a dolgok menetébe. És sokan Trója elestéhez kapcsolják Róma alapítását is, hogy a birodalom alapítói innen érkeztek Európába.

A filmben a zseniális Brad Pitt alakítja a hírnévre és így az örökéletre hajtó Akhilleuszt, akinek a vezetésével a görögök majd végül a traójai faló segítségével is győzedelmeskednek. De ahogy eljutunk ide, az az igazán szerteágazó. A filmben igazi sztárparádé van, Orlando Bloom, Eric Bana, Nicolas Cage mellett a Nemzet aranya-filmek főszereplője Diane Krueger, vagy éppen Rose Byrne.

Ki volt Briszélisz?

A trójai király leányát a gyönyörű Rose Byrne játszotta a filmben, aki az utóbbi két évtizedben nagyon nagy karriert futott be az álomgyárban. Előtte pedig többek között a Max Factor reklámarca is volt, így egy másik karriert hagyott ott a filmekért.

A filmben végül összejön a tragikus sorsú Akhilleusszal, sorsuk azonban már a legelején megpecsételődik, hiszen Akhilleusz sorsát mindenki tudja már a történelem és irodalom órákról, nem lehet kétséges, hogy mi következik.

A limonádé és szókimondó vígjátékoktól egészen a fontosabb témákat érintő filmekben láthattuk őt már a mozivásznon. A repertorár A rossz szomszédságtól az X-Men-en át egészen az óriási sikert bezsebelő Instant családig tart, amelyben Mark Wahlberg mellett tűnt fel.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás