promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ország egyik leghíresebb kislánya igazi bombázó lett felnőttkorára, így néz ki manapság Vincze Liza
Borítókép:  JimJam Magyarország Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Liza már rég nem az a kislány, akit a tv-ből ismerhettünk meg.

Bizonyára még ma is mindenki emlékszik a TNT Kicsi gesztenye című slágerére, amit eredetileg egy gyerekdalnak szánt Dobrády Ákos. Végül nem jutott vele egyről a kettőre, de megszületett az a nóta, ami rákerült az együttes lemezére. Ákos korábban azt mondta, hogy ennek köszönhetően szólították hosszú évekig kicsi gesztenyének.

Ezt egy idő után megelégelte, és úgy döntött, megalkotja a kicsi gesztenye karakterét olyannak, amilyennek eredetileg tervezte. Kipattant a fejéből egy gyerekműsor ötlete, ami 2016 márciusában a Minimax-on debütált. Ez volt a Kicsi Gesztenye Klub, ami a 3-7 éves korosztályt célozza meg. A vegyes technikával készült műsorban kezdetben Vincze Liza volt az élőszereplős főszereplő, mellette pedig ott volt a négy fő elem képviselőjeként Kicsi Gesztenye (a föld), Lufipofi (a levegő), Napsugár (a tűz), és Olly, a rák (a víz).

Ebben a műsorban különálló történetek tanították meg a gyerekeket arra, hogy például ne gyújtsanak tüzet a nappali közepén, vagy ha valakinek születésnapja van, akkor őt kell ünnepelni és nem magunkat sajnálni, amiért épp nem mi vagyunk a figyelem középpontjában. Számos dalocska is felcsendült a műsorban, amiket a mai napig megtalálhatunk a legnagyobb videómegosztó oldalon; ezek közül is a legnépszerűbb az úgynevezett Fogmosó dal, ami rengeteg gyerkőcnek mutatta meg dalolva, játékosan, hogy milyen jó móka a fogmosás.


Bár most már más gyerekszínész játszik a Kicsi Gesztenye Klubban, a gyereknézők, és emiatt a felnőttek is a mai napig emlékeznek Vincze Lizára, aki idén ünnepelte 19. születésnapját. Liza a TV2 nézőinek sem lehet ismeretlen, hiszen

Majka csapatában láthattuk a Sztárban sztár leszek második évadában.

Bár az első élő adásban egy Jennifer Lopez dalt adott elő, sajnos nem adatott meg neki, hogy a későbbiekben is bizonyítson: már az első adásban kiesett. A fiatal tehetség a sztárénekesnő egyik leghíresebb slágerét, a Let's Get Loud-ot énekelte el a színpadon.


A TV2 showműsora óta eltelt másfél év, Vincze Liza pedig felnőtt nővé érett. Már egyáltalán nem emlékeztet arra a kislányra, aki annak idején a beöltözött figurákkal énekelt és táncolt a Minimax-on.

Így néz ki manapság a Kicsi Gesztenye Klub egykori sztárja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás