promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egymásnak esett III. Károly és Vilmos, kegyetlen balhé robbant ki a királyi családban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kamilla miatt balhézott össze III. Károly és Vilmos.

Nincs egyetlen nyugodt napja sem a brit királyi családnak, mindig történik valami, ami újra és újra címlapra kerülnek. Nem elég, hogy Harry és Meghan hatalmas beárnyékolja az uralkodó család jóhírét, III. Károly is folyamatosan olyan döntéseket hoz, amivel magára haragítja Vilmost és Katalint. Nem is olyan régen a király olyan lépést tett, ami hatalmas csapásként érte a menyét.

Most újra előkerült a téma, hogy Vilmos herceg milyen komoly vitába elegyedett a saját apjával, ráadásul Kamilla miatt. Harry herceg is megemlítette a Tartalék című könyvében, hogy fivérével a kezdetek óta ellenezték, hogy Károly feleségül vegye Kamillát, de bármit is mondtak neki, az apjukat nem tudták lebeszélni az esküvőről.

A Kamilla királyné életéről szóló könyvben a királyi család szakértője, Angela Levin is ír arról, hogy a 2005-ös esküvő után akkora balhé robbant ki a hercegek és Károly között, hogy attól volt hangos a brit sajtó.

Vilmosnak és Harry-nek borzasztóan hiányzott Diana, és nem akarták elfogadni, hogy Kamilla lesz a mostohaanyjuk. Valószínűleg még ma is kibékíthetetlenek lennének, ha nem lép közbe Katalin hercegné, akinek köszönhetően sokat javult Vilmos és Kamilla kapcsolata. Katalin ebben egyébként nagyon hasonlít Kamillára, hiszen mindketten azt vallják, hogy erősíteni kell a családot, és fenn kell tartani a belső békét, ugyanakkor egyikük sem tud hamar túllendülni a sérelmeiken.

Úgy hírlik, a hercegné sokat jár az apósával és az anyósával kiállításokra, hiszen pont annyira kedveli a művészetet, mint ők; Vilmost azonban soha sem tart velük, mert ő nem tartja magát egy művészléleknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás