promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az USA felkészült az oroszok elleni atomháborúra, de a Feláldozhatók még megmenthetik a világot
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az atomháborút csak egy veterán feláldozhatókból álló csapat akadályozhatja meg.

Hamarosan érkezik a mozikba A feláldozhatók 4. része, amiben a világ egy atomháború küszöbén táncol, miután Oroszország és Amerika között komoly konfliktus robban ki. Ezt akarja megakadályozni Barney Ross és mindenre elszánt ütős csapata.

A feláldozhatók-széria első etapját még 2010-ben mutatták be, amiben Jason Statham ráadásul magyarul is beszél az egyik jelenetben.

Azóta eltelt 13 év, és most Sylvester Stallone elérkezettnek látta az időt, hogy búcsút mondjon a nagy népszerűségnek örvendő akciófranchise-nak: A feláldozhatók 4-ben hivatalosan is átadja a stafétát Jason Statham-nek, tehát ha a jövőben még több darab készül a szérián belül, annak középpontja a továbbiakban kizárólag Lee Christman karaktere lesz.

Stallone utolsó bevetéséhez most érkezett meg az első előzetes, ami egy hamisítatlan Feláldozhatók-szintű zúzást és akciódömpinget ígér.

A főbb szerepekben Stallone és Statham mellett olyan színészeket láthatunk, mint 50 Cent, Dolp Lundgren, Megan Fox, Randy Couture, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran, Andy Garcia, és Nicole Andrews. A produkciót a Fagyos pokol endezője, Scott Waugh készítette.

A feláldozhatók 4. része szeptember 21-én debütál a magyarországi mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás