promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
37 év után olyan dolgot fedeztek fel a Hegylakóban, hogy abba az összes magyar rajongó beleremeg
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezt a kegyetlen részletet eddig senki sem vette észre, pedig igazán szívszorító.

Magyarországon minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni az 1986-os Hegylakó című filmet, hiszen mindenki kívülről fújja az alkotás kulcsmondatát, amit általában akkor mondanak a halhatatlan szereplők, mielőtt levágják a másik fejét, hogy ezzel elvegyék az életerejét:

„Csak egy maradhat!”

Christopher Lambert és Sean Connery klasszikusát rendesen megcsócsálta az idő, de még most is egy különleges, rendkívül élvezetes film, ami a Queen zenéje miatt örökre a közönség szívében marad – éppen ezért fogadták sokan elég vegyes érzelmekkel, mikor bejelentették, hogy jön belőle egy remake Henry Cavill főszereplésével.

Már 37 év telt el a Hegylakó bemutatója óta, de úgy tűnik, hogy Russell Mulcahy alkotása még mindig tud meglepetéseket okozni az embereknek, ugyanis olyan apró, de annál szívszorítóbb részletet fedeztek fel filmben, hogy abba valószínűleg még a legnagyobb rajongók is beleremegnek.

A Hegylakó egyik legepikusabb jelenete, mikor a Sean Connery által megtestesített Ramirez élet-halál harcot vív a gonosz Kurgannal, akit Clancy Brown alakít.

A csatájuk során szinte mindent szétzúznak, és sajnos nem éppen happy enddel ér véget az összecsapás, ugyanis Kurgan lefejezi Ramirezt, és ezzel elveszi az erejét – itt lehet megtekinteni az izgalmas, de szomorú jelenetet:

Christopher Lambert karaktere, Connor MacLeod ezzel elveszíti a mentorát és barátját, ráadásul tudja, hogy egyszer megtalálja őt a rettegett Kurgan, és akkor kénytelenek lesznek addig kardozni, amíg valaki el nem veszíti a fejét. Ez a pillanat persze jóval később el is jön, a modern időkben esnek egymásnak – de most észrevettek valamit Kurgan ruháján, ami elég felkavaró.

Ramirez fülbevalója is ott díszeleg Kurgan kabátján, ami azt jelenti, hogy a gonosz megkereste az áldozata levágott fejét, levette róla az ékszert, majd trófea gyanánt elrakta.

Ez az apróság még kegyetlenebbé teszi a karaktert, és elég meglepő, hogy eddig senki sem figyelt fel rá:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás