promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis és Charlie közös dala olyan frissítő, mint 35 fokban egy jó hideg limonádé
Borítókép:  Magneoton
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis és Charlie elhozták nekünk a nyár slágerét.

Igazán aktívan teltek Curtis számára az utóbbi hónapok, hiszen tavaly év végén megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort, nemrég elindította a saját zenekarát, a minap pedig bejelentésre került, hogy ő lesz az RTL ősszel induló tehetségkutató műsorának, a The Voice-nak az egyik coacha – most pedig teljesült az egyik legnagyobb álma is, és a gyerekkori kedvencével csinált közös dalt.

Curtis annak idején a Sztárban sztár-ban előadta Horváth Charlie-ként a „Mindenki valakié” című dalt, ezzel pedig hatalmas sikert ért el. Kiderült, hogy Charlie a rapper egyik igazi példaképe, akivel ráadásul barátok lettek az évek alatt, most pedig eljött a pillanat, hogy egy közös zenével kápráztassák el a közönséget – végre megérkezett a „Maradunk végig” című szerzemény, aminek a klipjét Jimy J. Hollywood rendezte.

„Charlie egy gyerekkori, nagy kedvencem, mindig is álmom volt, hogy egyszer majd egy duettet készítsünk. Meghatározó volt számomra, amikor a Majkával közös Fonogram-díj megnyerésekor személyesen a gálán gratulált nekem Charlie, lett egy kapocs köztünk, ami az évek elteltével egyre erősödött tovább. Csak tavaly fogalmazódott meg bennem először viszont az a gondolat, hogy zeneileg már érzem magam annyira kiforrottnak, hogy lépjek az álmaim felé és felkérjem őt egy közös dalra. Azért is értékes nekem ez az egész, mert hiába a korkülönbség, úgy érzem, barátok lettünk”

– árulta el Curtis.

A rapper talán most ért el az eddigi pályafutása csúcsára, hiszen folyamatosan elképesztően izgalmas projekteket hoz nekünk, és a Charlie-val közös, kifejezetten remekül sikerült, fülbemászó dala is csak azt bizonyítja, hogy a legnagyobbak között van a helye – Curtis egyáltalán nincs senkinek sem az árnyékában, hanem a saját lábán áll, ráadásul határozottan.

Itt lehet meghallgatni Curtis és Charlie közös dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás