promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elbűvölő szépség lett a Halálos iramban-filmek elhunyt sztárjának, Paul Walkernek a lánya
Borítókép:  People
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Paul Walker Hófehérke szépségű lánya, apja kiköpött mása.

Paul Walker egy igen ígéretes és jóképű színész volt, de sajnos tragikusan fiatalon, mindössze 40 évesen életét vesztette, így már lánya felnőttkorát sem érhette meg. Májusban Magyarországon is jön a Halálos iramban 10.-dik része a mozikba, de ebben már Walker nem lesz látható. Vagy mégis? Vin Diesel elkotyogta, hogy a sztárt számítógépes trükkel talán újra belecsempészték a filmbe, hogy méltó búcsút vehessenek tőle. Hogy ez valóban így lesz-e, majd a mozikban kidrül. 

Paul Walker 2013. november 30-án hunyt el egy autóbalesetben. A tragédia az Egyesült Államok Kalifornia államában történt, Santa Clarita városában, ahol a színész egy barátjával közösen utazott egy Porsche Carrera GT sportautóban. A jármű vezetője, Roger Rodas elvesztette uralmát az autó felett, amely a helyszínen kigyulladt.

A baleset következtében mindkét utas életét vesztette, Paul Walker csak 40 éves volt. Az eset óriási sajnálatot váltott ki a színész rajongói és a szórakoztatóipar világa számára. Walker számos nagy sikerű filmben játszott, többek között a Halálos iramban filmsorozatban, ahol a sorozat egyik legismertebb és legkedveltebb karakterét, Brian O'Conner-t alakította.

Paul Walker halálának híre világszerte nagy visszhangot keltett, és sokakat megrázott. A színész életére emlékezve számos díjat és kitüntetést adtak át neki posztumusz, és azóta is számos rajongója és kollégája tiszteletére emlékeznek a színészre. Paul Walkert mai napig nem feledik a rajongók, már dal is született az emlékére, ez pedig a When I'll see you again Charlie Puth, Whiz Khalifa nóta. 

A világító kék szemű Paul Walker génjeit ma már csak felnőtt lánya viszi tovább, aki gyönyörű modellé cseperedett az évek során. Meadow Rain Walker már házas is, ráadásul egy rendőrhöz ment feleségül, 2021-ben. A még mindig csak 24 éves Meadow rövid fekete hajával, élénk kék szemeivel, modellalkatával több modellügynökségnél is dolgozik, és több alapítványt is hozott létre apja emlékére. 

Meadow Walker rendszeresen oszt meg gyerekkori fotókat Instagramján, ahol apjával látható.:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás