promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kamerák előtt ölt meg egy idős nőt a híres komikus, de mindenki azt hitte, hogy csak viccel?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hollywoodi világsztárok sem hittek a szemüknek, nehéz volt eldönteni, hogy mi is történik.

Sacha Baron Cohen jelenleg az egyik legkülönlegesebb, legkreatívabb és legbotrányosabb komikus. Olyan nagy port kavaró karaktereket köszönhetünk neki, mint Ali G vagy Borat. Sokszor elmaszkírozva, álruhában veri át az embereket, nehezen lehet őt komolyan venni, és valószínűleg pontosan ezért okozott ekkora kavarodást, mikor egy díjátadón egészen döbbenetes dolgot tett.

10 évvel ezelőtt Sacha Baron Cohen kapta meg Los Angeles-ben a BAFTA Charlie Chaplin-díját a kimagasló munkájáért komikusként. A díjátadón ott voltak a legnagyobb hollywoodi sztárok, illetve a híresség gyönyörű felesége és a családja is – sőt, a színpadon ott volt egy Grace Cullington nevű, 87 éves, kerekesszékben ülő, egy botot szorongató idős hölgy is, aki állítólag az utolsó élő színésznő, aki együtt dolgozott Chaplinnel.

Amikor Sacha Baron Cohen felment a színpadra, a néni odaadta neki a botot, mondván, hogy az még Charlie Chapliné volt. A komikus megköszönte, majd elkezdte utánozni a legendás színész, és miközben rátámaszkodott a botra, az eltört, ennek hatására a világsztár ráesett hátulról az idős hölgyre, aki legurult a színpadról, a földre zuhant, és mozdulatlanul feküdt – az emberek pedig először köpni-nyelni nem tudtak.

Sacha Baron Cohen és egy férfi megpróbálták feléleszteni Grace Cullingtont, de hiába. Ekkor már mindenki sejtette, hogy valószínűleg egy előre megtervezett, humoros jelenetről van szó, hiszen utána a színész elkezdte mondani az ünnepi beszédét, és megfenyegette a nő hozzátartozóit, hogy ne merjék feljelenteni őt, amiért megölte a nénit – természetesen mindenki nagyot nevetett az eseten.

Az viszont nagyon furcsa volt, hogy a végén nem mutatták meg újra Grace Cullingtont, akinek a testét csak úgy kivitték, szóval akár úgy is tűnhet, hogy a hölgy valóban meghalt, de Sacha Baron Cohen elpoénkodta az egészet. Minden bizonnyal nem erről van szó, hanem csupán egy kis botrányos humorizálásról, ami a komikus védjegyének számít – az állítólagos Grace Cullington pedig valójában egy kaszkadőr, akit felbérelt a poén kedvéért.

Itt lehet megnézni az imént felvázolt jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás