promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer és Terence Hill igazi, első közös filmjéről még a legnagyobb magyar rajongók sem tudnak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bud Spencer és Terence Hill még csak nem is találkoztak az első közös filmjük forgatásán.

Magyarország kedvenc filmes párosa Bud Spencer és Terence Hill, akik több évtizeden keresztül szórakoztattak minket az örökzöld alkotásaikkal, és a hangosan csattanó pofonjaikkal. Bud Spencer sajnos 2016-ban elhunyt, ami természetesen nemcsak a rajongókat, hanem egykori barátját is nagyon szíven ütötte, hiszen a nevük örökre összefonódott, ezért olyan, mintha elveszítette volna a másik felét.

Ha valaki megkérdezi, hogy vajon mi volt Bud Spencer és Terence Hill első közös filmje, akkor valószínűleg a legnagyobb rajongók is egyből rávágják, hogy az Isten megbocsát, én nem című 1967-es western, amit itthon Nincs bocsánat, illetve Bunyó húsvétig címmel is ismerhet a közönség. Nos, valójában nem ez a helyes válasz, ugyanis volt előtte egy másik alkotás is, amiben mindketten szerepeltek.

Bud Spencer és Terence Hill első közös filmje az 1959-es Hannibál című történelmi eposz volt, de mivel egyáltalán nem volt közös jelenetük, így a legtöbben ezt nem is veszik figyelembe – amúgy is még az eredeti nevükön szerepeltek a színészek, hiszen Bud Spencerre még Carlo Pedersoliként hivatkoznak a stáblistán, Terence Hill pedig még Mario Girottiként színészkedett.

Sőt, állítólag a két legenda nem is tudta, hogy együtt szerepeltek a Hannibálban (amit Hannibál bosszújaként is ismerhet a magyar közönség), mivel nem találkoztak a forgatáson, és csak 1967-ben jöttek rá a dologra, mikor az Isten megbocsát, én nem című filmet készítették – szóval nem baj, ha a rajongók nem ezt tekintik Bud Spencer és Terence Hill első közös filmjének, hiszen valószínűleg ők sem.

Valaki volt olyan bátor, hogy feltöltötte az egész Hannibált (Hannibál bosszúját) YouTube-ra, ráadásul magyar felirattal, így " target="_blank">IDE kattintva bármikor meg lehet nézni az alkotást.

Akit pedig csak az érdekel, hogy nézett ki Bud Spencer, illetve Terence Hill a filmben, az itt megnézheti őket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás