promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Esküvői smink: trendek, amelyek 2023-ban relevánsak
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az esküvőszervezés szerves részét képezi a menyasszonyi ruha és a smink. Jelem cikkünkben a 2023-as év sminktrendjeit soroljuk fel.

Mint minden sminktípusnak, így a menyasszonyi sminknek is megvannak a 2023-as szabályai és jellemzői, hogy a legszebb és a leendő ara a legdivatosabb megjelenésben részesülhessen. Cikkünkben a MAKEUP webáruház osztja meg titkait és tippjeit, ami a divat fellegvárának számít már közel 30 országban. 

Az esküvői smink mindenképp könnyed, friss és kifinomult, ami kihangsúlyozza a fiatal hölgy eleganciáját és szépségét. Ezért elhagyhatjuk a szokatlan és a túl élénk vagy neon árnyalatokat, mind a szemekről, mind az ajkakról. A 2023-as színek között a barack, rózsaszín, bézs és krémes árnyalatok szerepelnek. V

iszont nem kell lemondani más szokatlan dologról sem! A lényeg, hogy ízlésesen legyen “tálalva”. 

Minden smink alapja, hogy az arcbőr ápolt, kipihent és egészségesen ragyogó legyen. Ha a bőr elhanyagolt, előzetesen nem ápolt, azt az esküvői smink nem tudja teljesen megmenteni. Ezért számos szakértő azt ajánlja, hogy az esküvőre készülve a menyasszonynak gondoskodnia kell előzetesen az arcbőr állapotáról, amit meg lehet oldani úgy, ha egy hónappal a “nagy nap” előtt elvégezzük a szükséges kozmetikai eljárásokat, amelyek mélyen és szakértői módon ápolják a bőrt, illetve - akármennyire lehetetlenül is hangzik - kerülni a stresszt, mert az mutatkozik meg elsősorban az arcon. Továbbá az is fontos, hogy megfelelő ápolószereket és sminktermékeket használjunk minden nap, amelyek nem csak elkerülik a káros hatóanyagokat, hanem gondoskodnak is az arcbőr állapotáról!

Mindennapi és esküvői smink terén egyaránt szakértő a NYX Professional Makeup, amely világszerte a hölgyek kedvence már hosszú évek óta. A gyártó, tudja, hogy mi kell a nőknek, és milyen árakon, ezért igyekszik ár-érték arányban a leginkább elérhetőt, mégis a legmagasabb minőséget biztosítani.

Esküvői smink 2023-ban: a divat és trend magaslatán

A 2023-ban érvényben lévő trendek valóban meghatároznak mindent, így természetesen egy esküvőt is. A jól ismert tervezők és sminkesek által létrehozott sminkek esküvőre nem csak ichletet adhatnak, hanem általában irányt nyújtanak a helyes út felé.

Amint említettük, a gyengéd és természetes smink a nyerő idén, de a füstös szemek, a dús árnyalatú ajkak és a tusvonalak is trendik lesznek. Az a legfontosabb, hogy maga a smink illeszkedjen a hölgy szemszínéhez, hajszínéhez, arcformájához, stb. Lehet valami valójában trendi, ha az nem illik a menyasszonynak - ezzel lehet a legjobban mellé nyúlni! Ráadásul a profi sminkes kitalálhat valami extra menőt, de a menyasszonynak nem tetszik, stb., stb., stb… Itt számos dolo szóba lehet, a lényeg valójában az, hogy az esküvői smink olyan legyen, amiben a menyasszony jól érzi magát!

Nude esküvői smink 2023-ban

Mi lehet jobb, mint egy elegáns ruha és egy tökéletesen kifinomult smink? Véleményünk szerint ezt nehéz lehet felülmúlni. A természetes és semleges árnyalatok, vagyis a tejes, bézs és krém dominálnak. A smink elkészítéséhez kiemelten fontos, hogy kiváló minőségű professzionális kozmetikumokat használjuk, amelyek korrigálják az arcvonásokat és eltüntetik az esetleges bőrhibákat. A másik fontos része az esküvői sminknek, hogy az arcbőr egyenletes tónust kapjon és ragyogjon a boldogságtól. A túl sok kozmetikum pedig csak ronthat a dolgon - igyekezzünk megtalálni az arany középutat, ami elrejti a hibákat, de kiemeli az előnyöket!

A felesleges hangsúlyokat kerüljük, hiszen itt a nude összképet igyekszünk elérni!

Esküvői smink tusvonalakkal és színes ajkakkal 2023-ban

A másik közkedvenc a mélyfekete tusvonal skarlátvörös ajkakkal párosítva, és ez 2023-ban is menő! Ez egy merész megjelenés, amire garantáltan minden vendég emlékezni fog. Ha úgy döntünk, hogy ez a nyerő, akkor biztos közel áll hozzánk ez a stílus és illeni is fog. A legfontosabb itt is, hogy tökéletesen egyenletes bőrtónust érjünk el, hiszen csak így emelhetjük ki mindkét területet, vagyis a szemeket és az ajkakat egyszerre. A gyönyörű tusvonalakból is létezik több stílus, a tusvonal típusaival is kísérletezhetünk, de nem érdemes Amy Winehouse-féle nyilakban gondolkozni.

Intenzív esküvői smink 2023-ban

Minden menyasszony az esküvő fénypontja, függetlenül a sminktől, ruhától vagy hajtól. A vendégek szeretik a tökéletes megjelenést, de remélhetőleg még jobban szeretik a leendő férjet és feleséget, ezért mindenképp arra törekedjünk, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és ne másoknak akarjunk megfelelni. Tehát ha extra intenzív esküvői sminket szeretnénk, ami meglehetősen szokatlan egy esküvőn, akkor hajrá, tegyük azt! Az intenzívebb árnyalatok kiválasztásakor a legelső szempont a szemek színe, hiszen az erősen kifestett szemek akár el is rejthetik a szemszínt. Az intenzív színek közül 2023-ban a bordó, szilva, mandarin, bor árnyalatok lesznek divatosak.

A MAKEUP webáruházban minden szükséges kozmetikumot megtalálunk az esküvői smink kialakításához, az esküvő előtti időszakban történő arcápoláshoz, majd az ezután következő időszakokra is. A virtuális polcokon számos kategória között lehet válogatni, kortól, bőrtípustól, árkategóriától függően!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás